Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

Στο Αιγίνιο την Τετάρτη 11-3-2015
ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΠ
Για την ενίσχυση της οικογένειας του Βασίλη Δάλλα

        Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του κυπέλλου περιόδου 2014-15 της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στις 3:00 μ.μ.  στο Δημοτικό γήπεδο «Ι. Παραλυκίδης» του Αιγινίου μεταξύ Διαγόρα Σεβαστής και Πύδνα Κίτρους.        
Η τιμή είναι συμβολική ( 5 ευρώ ) και διατίθενται με σκοπό την ενίσχυση της οικογένειας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ομάδας Μακεδόνες Πιερίων της Ρητίνης Βασίλη Δάλλα που έχασε πρόσφατα τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα και προς τιμή του οποίου θα διεξαχθεί ο τελικός.        
Τα εισιτήρια είναι προς διάθεση των φιλάθλων από τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας ( Αθλητικό κέντρο στη Νέα Έφεσο Πιερίας) και στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου πριν από τον αγώνα.

«Θα είμαι και εγώ εκεί»
        Με κεντρικό σύνθημα «θα είμαι και εγώ εκεί» οι διοργανωτές σε ανοικτή πρόσκληση προς την κοινωνία της Πιερίας, προσκαλούν όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν την γιορτή του ποδοσφαίρου, να χειροκροτήσουν τις αγωνιστικές προσπάθειες των δύο ομάδων και να αποδείξουν για μια ακόμα φορά ότι το «ευ αγωνίζεσθε» αντικατοπτρίζει την φίλαθλη Πιερική οικογένεια.        Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας Ηρακλής Δασιόπουλος που συντονίζει την όλη προετοιμασία, δηλώνει: « Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος υλοποιούμε στην πράξη τη φιλοσοφία μας ότι ο τελικός του κυπέλλου είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου μας. Επιθυμούμε και πραγματοποιούμε αυτόν τον θεσμό κάθε χρόνο σε διαφορετικό γήπεδο και μάλιστα σε περιφερειακή διάταξη. Κάνουμε πράξη την αποκεντρωμένη διάθεσή μας, έτσι ώστε όλες τις εκδηλώσεις της Ένωσής μας να τις απολαμβάνουν όλοι οι Πιεριείς.        Στο φετινό τελικό του κυπέλλου συμμετέχουν δύο από τις αξιολογότερες ομάδες ο Διαγόρας Σεβαστής και η Πύδνα Κίτρους. Είμαστε βέβαιοι ότι θα μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό ποδοσφαιρικό θέαμα. Επιπρόσθετα ο τελικός έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, μιας και πραγματοποιείται στη σκιά της απώλειας του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Δάλλα προς τιμή του οποίου διεξάγεται ο αγώνας. Αποφασίσαμε με απόλυτη πλειοψηφία στη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. αλλά και με την ομόθυμη συμφωνία και των δύο ομάδων, ως ελάχιστη συμβολή και προσφορά στον πόνο της οικογένειας, να της διαθέσουμε τα έσοδα των εισιτηρίων. Σας περιμένουμε όλους.»