Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Χρυσή Αυγή για την απόφαση του ΣτΕ: Ποδηγετείται η Δικαιοσύνη για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων - Να καταργηθεί

Η Χρυσή Αυγή ανεδείχθη τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας χωρίς να εισπράξει μισό ευρώ από τα κρατικά ταμεία, αποδεικνύοντας πως η χρηματοδότηση των κομμάτων
πρέπει να πάψει οριστικά και αμετάκλητα. Είμαστε το πρώτο κόμμα στην σύγχρονη πολιτική  Ιστορία της χώρας, που αποφάσισε να επιστρέψει τις κρατικές χορηγίες στους πολίτες μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης. Το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς, που παρασιτεί για δεκαετίες εις βάρος των Ελλήνων, μας εκδικήθηκε για την πρωτοβουλία μας αυτή.

 

Τα κόμματα που έχουν ρημάξει τα δημόσια ταμεία και χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στον λαό, συνεχίζουν να ποδηγετούν την Δικαιοσύνη για να πλήξουν την Χρυσή Αυγή. Ας μας αντιμετωπίσουν επιτέλους με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με αντισυνταγματικά νομοθετήματα, διώξεις και παράνομες φυλακίσεις. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θέση θα λάβουν όσοι βουλευτές του Σύριζα είχαν αντιδράσει -  ως αντιπολίτευση - στον αντισυνταγματικό και φωτογραφικό νόμο Αθανασίου - Δένδια για την κατάργηση της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

 
Σημειώστε ότι κατά την πρώτη συνεδρίαση του ΣτΕ για την υπόθεση, ο ίδιος ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Ρίζος, είχε διαμαρτυρηθεί εντόνως δηλώνοντας πως η κυβέρνηση πρέπει να πάψει να εμπλέκει την Δικαιοσύνη στις δικές της σκοπιμότητες. Δυστυχώς, οι πολιτικές πιέσεις που ασκήθηκαν στην συνέχεια, επικάλυψαν το αίσθημα δικαίου και καθήκοντος, που υποχρεούται να καθοδηγεί τους δικαστικούς λειτουργούς.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου