Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ο Εμμανουήλ Κοσμαδάκης, υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Επισκέψεις σε φορείς πραγματοποιεί στα πλαίσια της προεκλογικής διαδικασίας ο Υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών κύριος Εμμανουήλ Κοσμαδάκης.
Η προεκλογική περίοδος είναι τόσο μικρή που αναγκαστικά επιβάλει λίγες αλλά σημαντικές επισκέψεις που δείχνουν το έντονο ενδιαφέρον του υποψηφίου για ομάδες πληθυσμού που πλήττει περισσότερο η κρίση που ζει η χώρα μας και η Πιερία.
Στις επισκέψεις αυτές γίνεται συζήτηση για ην επόμενη μέρα, για τη ζωή μας και τις προοπτικές του καθενός, της Πιερίας μας και της πατρίδας μας.
 

Όπως λέει ο κ. Κοσμαδάκης στις επισκέψεις του "δίνω τη μάχη μου και εντείνω την προσπάθειά μου με επιχειρήματα και πειθώ, ώστε να πείσω τους πολίτες, όταν έρθουν στην κάλπη, να μας ψηφίσουν. Να ψηφίσουν το ΚΙΝΗΜΑ μια νέα πολιτική κίνηση που μπορεί να υποστηρίξει τον πολίτη αποτελεσματικά. Nα βάλουμε ξανά στο επίκεντρο της πολιτικής τον άνθρωπο και τη συμμετοχή. Nα φροντίσουμε όλους τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη με στοχευμένες πολιτικές που θα πιάνουν τόπο". και όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Κοσμαδάκης "Στηρίζω τις αρχές και αξίες του Κινήματος Δημοκρατικών Σοσιαλιστών που προσδοκούν δημόσιο ήθος, δημοκρατικές αντιλήψεις, κοινωνικό όραμα, και συνέχιση των αγώνων για μια δίκαιη κοινωνία. Να αναδείξουμε την ελπίδα για μια διαφορετική Ελλάδα". (Φώτο από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας).