Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Οι προγραμματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής απάντηση στα ψέματα Σαμαρά

Αυτοί στα κανάλια και στις φυλλάδες, εμείς στους δρόμους και στις φυλακές! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Οι προγραμματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής απάντηση στα ψέματα Σαμαρά
Ακούγεται σαν ανέκδοτο να μιλάει για ανάπτυξη ο Σαμαράς που καταδίκασε 2.000.000
συμπολίτες μας στην ανεργία, διέλυσε την εθνική μας οικονομία, εκμηδένισε τον πρωτογενή τομέα και κάλυψε τους μεγαλοφοροφυγάδες της λίστας Λαγκάρντ.

Η Χρυσή Αυγή δημοσιεύει σήμερα τις προγραμματικές θέσεις της για την ανάπτυξη μέσω της εθνικής παραγωγής, της εκμετάλλευσης του εθνικού πλούτου, των γεωτρήσεων για υδρογονάνθρακες, της αυτάρκειας, της πάταξης της φοροδιαφυγής του μεγάλου κεφαλαίου, της μείωσης της αντιαναπτυξιακής φορολόγησης και της διαγραφής του παράνομου χρέους.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


Αυτοί στα κανάλια και στις φυλλάδες, εμείς στους δρόμους και στις φυλακές! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου




Σε 15 ακριβώς ημέρες έχουμε εκλογές. Ευρισκόμεθα σε προεκλογική περίοδο και η ηγεσία του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, σύμφωνα όχι με τις κάλπικες δημοσκοπήσεις, αλλά με τις τελευταίες εκλογές, τις εκλογές του Μαΐου 2014, ευρίσκεται στην φυλακή χωρίς ουσιαστικά δικαίωμα λόγου.

Σας λένε οι ψευτοδημοκράτες ότι θεμέλιο της δημοκρατίας είναι η ελευθερία του λόγου. Σας λένε ψέματα! Και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι 7 βουλευτές της Χρυσής Αυγής και υποψήφιοι βουλευτές στις προσεχείς εκλογές ευρίσκονται στην φυλακή χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρχει κανένα στοιχείο για την ενοχή τους.  Εκτός από τους επτά βουλευτές της Χρυσής Αυγής που είναι φυλακισμένοι, τρεις ευρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό χωρίς να έχουν την δυνατότητα για την οποιαδήποτε πολιτική δράση και σε δύο έχει επιβληθεί το αντιδημοκρατικό μέτρο να μη έχουν το δικαίωμα να κάνουν μία δημόσια ομιλία. Αυτή είναι η “δημοκρατία” τους.

Κατά τα άλλα μας λένε ότι έχουμε ισονομία, ότι όλοι έχουν το δικαίωμα του λόγου, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους και την θέση τους στην πολιτική. Στην πραγματικότητα ένα απάνθρωπο και αντιδημοκρατικό καθεστώς έχει προβεί σε ενέργειες που αρμόζουν σε μια τυραννία, η οποία έχει αφαιρέσει το δικαίωμα λόγου στους μόνους πραγματικούς της πολιτικούς αντιπάλους. Δεν είναι όμως μόνο η εξουσία, είναι και οι ποικιλώνυμοι “αριστεροί” πασών των αποχρώσεων, όλοι αυτοί που αγωνίζονται για τα πολιτικά δικαιώματα στην Ταγκανίκα και το Κογκό και δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τα σημεία και τέρατα τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Κοντά σε αυτούς και κάποια μίζερα εξαρτήματα του καθεστώτος οι περίφημες εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες δημοσιεύουν πολιτικές έρευνες σύμφωνα με τις οποίες η Χρυσή Αυγή σχεδόν εξαφανίζεται. Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 θα σπάσουν και πάλι τα μούτρα τους, θα διαψευστούν πανηγυρικά, όπως διαψεύστηκαν και τον Μάιο. Τον Μάιο όπου είχαν εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή από όλα τα κανάλια και όλες τις εφημερίδες και παρ’ όλη την ανήθικη πολεμική τους κατόρθωσε να κερδίσει το 9,4%!

Η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο κόμμα όσο κι εάν δεν το θέλουν και θα μπορούσε να είναι και δεύτερο εάν δεν είχαν φροντίσει οι Καίσαρες του καπιταλιστικού και μαρξιστικού κατεστημένου να κλείσουν στην φυλακή την ηγεσία της και να προχωρήσουν σε έναν πρωτοφανή πολιτικό διωγμό ενάντια στο Κίνημα των Εθνικιστών, την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων

Προεκλογική περίοδος, λοιπόν και αυτοί με τα μακιγιάζ τους στα τηλεπαράθυρα με τις πολύχρωμες καλλιτεχνικές φωτογραφίες τους στις φυλλάδες και εμείς στις φυλακές με τους Συναγωνιστές μας να δίνουν έναν υπέροχο αγώνα στους δρόμους και τις πλατείες, στα χωριά και τις πόλεις ολόκληρης της Ελλάδας. Όχι, ο αγώνας δεν είναι άνισος, έτσι έπρεπε να ήταν. Η τυραννία δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και οι αγωνιστές της εθνικής ελευθερίας, δίνουν τον δικό τους σκληρό και υπέροχο αγώνα. Αγώνα όχι με ατέλειωτα εκατομμύρια ευρώ, αλλά με χαρτιά από χέρι σε χέρι, με ψυχές γεμάτες φλόγα, με πύρινες κραυγές από στόμα σε στόμα. Δύο ολόκληρα σχεδόν χρόνια αγωνίζεται ένα σύστημα ολόκληρο, αγωνίζεται μια παράνομη εξουσία μαζί με τους χρυσοκάνθαρους της διαπλοκής σε κανάλια και κατακίτρινες φυλλάδες να λυγίσουν την Χρυσή Αυγή. Όμως η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει γιατί είναι κάτι το οποίο δεν μπορούν να αντιληφθούν, είναι η ίδια η έκφραση της φυλετικής ψυχής, που δεν μπορούν να αλυσοδέσουν με το βρώμικο χρήμα και τα ψέματά τους.

Ό,τι και να κάνουν λοιπόν, το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου 2015 και πάλι εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και Ελληνίδων θα συνταχθούν υπερήφανα πίσω από τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής και θα δώσουν μία απάντηση στους εχθρούς του Έθνους και προπαντός αυτούς που έστησαν μια ολόκληρη πολιτική σκευωρία με μία πρωτοφανή πράξη πολιτικού κανιβαλισμού προκειμένου να εξουδετερώσουν αυτό που έρχεται: το μέλλον, το αύριο των Ελλήνων.

Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή γιατί γνωρίζουν ότι είμαστε οι μόνοι ασυμβίβαστοι, οι μόνοι δυνατοί, αυτοί που αντέχουν διώξεις, πολιτική τρομοκρατία, δολοφονίες και φυλακές και αγωνίζονται για τις Ιδέες τους με συνέπεια.

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή γιατί γνωρίζουν ότι είμαστε οι μόνοι που παραμένουμε ακλόνητοι στον αγώνα μας κατά του εθνοκτόνου μνημονίου και της πολιτικής διαφθοράς. Δεν ήταν λίγες οι φορές που σε ομιλίες μου με είχαν πλησιάσει απλοί άνθρωποι του λαού και μου έλεγαν “μη μας προδώσετε”. Στην πράξη αποδείξαμε ότι δεν τους προδώσαμε, ότι δεν προδώσαμε τις Ιδέες μας και για τον λόγο αυτό το καθεστώς της ξενοκρατίας μας έκλεισε στα κελιά.

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή γιατί είναι το μόνο κόμμα το οποίο δεν κάνει εκπτώσεις στα εθνικά θέματα και παραμένει σταθερό στο ζήτημα της Μακεδονίας, στην τουρκική απειλή σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο, στην ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου. Γιατί είναι το μόνο κόμμα το οποίο δεν αποτελείται από επαγγελματίες πολιτικούς και έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο εθνικής αναγέννησης ενάντια στα ληστρικά σχέδια εις βάρος του λαού των πολιτικών του μνημονίου που υπηρετούν τα σχέδια των παγκόσμιων τοκογλύφων.

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή ό,τι και να κάνουν γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη της χώρας σταθερά εδώ και πολλά χρόνια έχει θέση συγκεκριμένη για το μεγάλο εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα που είναι οι λαθρομετανάστες. Τους λαθρομετανάστες που θυμάται και ψελλίζει κάποια λόγια αόριστα κάθε φορά προεκλογικά η Ν.Δ., που δεν έκανε τίποτε για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Η Ν.Δ. του Σαμαρά, που έχει το θράσος να ζητά ψήφο από Έλληνες πατριώτες για να αντιμετωπίσει, λέει, την κομουνιστική απειλή του ΣΥΡΙΖΑ. Μα εάν κάποιοι ευθύνονται για την γιγάντωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άλλοι από τους πολιτικούς της ψευτοδεξιάς που επί 40 ολόκληρα χρόνια ανέχεται  και συντηρεί την ιδεολογική και πολιτική κυριαρχία της αριστεράς. Οι μόνοι που μπορούν να σταματήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον εθνομηδενισμό των μαρξιστών είναι οι Χρυσαυγίτες, είναι οι Εθνικιστές. 

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες θα ψηφίσουν και πάλι Χρυσή Αυγή και το βράδυ των εκλογών η θλίψη θα απλωθεί στα πρόσωπα των ινστρουχτόρων των καναλιών των “νταβατζήδων”.

Η θλίψη τους αυτή αποτελεί και την μεγάλη ελπίδα του έθνους, γιατί κάθε ψήφο στην Xρυσή Aυγή κάθε ψήφος στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών  είναι ένα καίριο και δυνατό πλήγμα στο αντεθνικό και προδοτικό καθεστώς που εξουσιάζει την πατρίδα μας και έχει οδηγήσει τον ελληνισμό στην σημερινή παρακμή.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ