Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Επισκέψεις αγάπης και ανθρωπιάς ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

 Επισκέψεις αγάπης και ανθρωπιάς  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων
στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και στη Μέριμνα
Παιδιού Κατερίνης από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας
 Επισκέψεις αγάπης και ανθρωπιάς  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τους Περιφερειακούς  Συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ.κ., Απόστολο Τζόβα, Στέφανο Μπιτόπουλο και Αριστείδη Αγγέλου, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές και να διαδώσει το γιορτινό μήνυμα για χαρά, ελπίδα και αλληλεγγύη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε.Πιερίας μετέβησαν στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και μαζί με την Προϊσταμένη της Παιδιατρικής Κλινικής, κ. Αλεξάνδρα Σαμαρά, την υπεύθυνη της Παιδιατρικής Κλινικής, κ. Πηνελόπη Αδαμοπούλου και την Υποδιευθύντρια Ψ.Τ.Γ.Ν.Κατερίνης, κ. Δήμητρα Κακαμούκα,  επισκέφθηκαν  τους θαλάμους, όπου νοσηλεύονται οι μικροί ασθενείς, συνομίλησαν και ενημερώθηκαν από τους συνοδούς των παιδιών για την κατάσταση της υγείας τους, δίνοντάς τους κουράγιο και ευχές για γρήγορη ανάρρωση. Τα παιδιά εξέφρασαν τη χαρά τους για την επίσκεψη, για τα δώρα και τα γλυκά που προσέφερε με αγάπη η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας,  χαρίζοντάς τους στιγμές ευτυχίας και αισιοδοξίας. Η κ. Σοφία Μαυρίδου ευχήθηκε από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά τόσο στα παιδιά και στις οικογένειές τους όσο και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.
 Θερμή υποδοχή με αγκαλιές και φιλιά επεφύλαξαν τα παιδιά της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και στους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.ΕΠιερίας,  που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Μέριμνας,  μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό  χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Τα παιδιά έσπευσαν να φωτογραφηθούν με την κ. Σοφία Μαυρίδου και άνοιξαν με χαρά και λαχτάρα τα δώρα που τους προσέφερε. Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας εξέφρασε τις ευχές της για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων στα παιδιά, στον Πρόεδρο, στο Δ.Σ. και στους εργαζομένους της Μέριμνας,  επισημαίνοντας τη θετική ενέργεια και τη δύναμη που αντλεί κάθε φορά που συναναστρέφεται με παιδιά.