Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Νοέμβριος 1965: Ο ανδριάντας του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης και η τουρκική ύβρις

Νοέμβριος 1965: Ο ανδριάντας του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης και η τουρκική ύβρις - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Διαρκής μέσα στον χρόνο η τουρκική πρόκληση κατά της Ελλάδος

Οι πρόσφατες τουρκικές προκλήσεις με την παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας σε Αιγαίο και Κύπρο ήταν ένα ακόμη επεισόδιο σε μία ατέλειωτη σειρά τουρκικών προκλήσεων κατά της Ελλάδος. Προκλήσεων στις οποίες η ξενόδουλη εξουσία αυτής της χώρας όχι μόνον δεν απαντά, αλλά υποχωρεί συνεχώς, μη αντιλαμβανόμενη ότι ενθαρρύνει με τον τρόπο αυτό το τουρκικό θράσος. Τον Νοέμβριο του 1965 έγιναν τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Αγίου και Εθνομάρτυρα Χρυσοστόμου Σμύρνης εις την περιοχή Νέα Σμύρνη των Αθηνών. Ενός Ιεράρχου του Έθνους, ο οποίος εμαρτύρησε κυριολεκτικά και εσφαγιάσθη από τον τουρκικό όχλο στη Σμύρνη το τραγικό εκείνο έτος 1922.

Η ελεύθερη, όσο μπορούσε και μπορεί να είναι ελεύθερη, Ελλάδα τιμούσε έναν Εθνομάρτυρά της, όμως οι απόγονοι των σφαγέων και δημίων του αντί να σιωπήσουν, επίσημα διαμαρτυρήθηκαν για τις ομιλίες που ακούστηκαν και για την δημιουργία ανδριάντος του μεγάλου αυτού Έλληνα Ιεράρχη. Από την πολύ καλή στήλη “Ο Φιλίστωρ”, την οποία επιμελείται ο δημοσιογράφος κ. Κατσίγερας διαβάζουμε στην Καθημερινή: “49 χρόνια πριν 25/11/1965: Ντεμιρέλ κατά Ελλάδος: Η υπόθεσις των αποκαλυπτηρίων του ανδριάντος του Χρυσοστόμου Σμύρνης εξακολουθεί να προκαλεί ζωηράς αντιδράσεις εναντίον της Ελλάδος. Ο Τούρκος πρωθυπουργός Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, εχαρακτήρισεν ως ανοησίας τους λόγους που εξεφώνησαν ελληνικαί προσωπικότητες επ’ ευκαιρία των αποκαλυπτηρίων του ανδριάντος του Μητροπολίτου, τον οποίον κατηγόρησεν ότι συνηργάσθη μετά του Έλληνος εισβολέως κατά την διάρκειαν του Αγώνος δια την ανεξαρτησίαν της Τουρκίας”.

Η Τουρκία, λοιπόν, δεν κάνει ούτε χιλιοστό πίσω στην επιθετικότητά της και στις προκλήσεις της κατά της Ελλάδας. Δεν έχει κανένα σεβασμό για τα θύματα των σφαγών τις οποίες με κτηνωδία διέπραξαν κατά των Ελλήνων. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που επίσημα ζήτησε ένας Τούρκος δήμαρχος να αφαιρεθούν απ’ τις προθήκες της Νέας Μονής Χίου τα οστά των σφαγιασθέντων στην μεγάλη σφαγή της Χίου και αυτό εν ονόματι της… ελληνοτουρκικής “φιλίας”!!! Όχι άδικα έχει γραφεί ότι η Τουρκία είναι η μόνη χώρα η οποία δεν διαθέτει Ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο.

Από την άλλη πλευρά όμως, οι εξουσίες αυτής της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες και όχι μόνον, δείχνουν μία στάση ηττοπαθή, η οποία αποτελεί ύβρι έναντι της Ελληνικής Ιστορίας. Συνεχείς υποχωρήσεις σε σημείο να έχουμε φτάσει να γίνονται εορτές προς τιμήν του σφαγέα του Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ στην Ελληνική Θράκη κι ακόμα μέσα σε αυτή την ίδια την προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη! Όσοι νομίζουν ότι με τη στάση αυτή εξασφαλίζουν την ειρήνη κάνουν λάθος. Οι Τούρκοι δεν καταλαβαίνουν την γλώσσα της καταλαγής παρά μόνο αυτήν της ισχύος. Και όσο υποχωρούμε, τόσο αυτοί θα προχωρούνε.

Σκοπός τους να κάνουν την Ελλάδα και πάλι μια επαρχεία μιας νέας Οθωμανικής Τουρκίας. Καθήκον κάθε Έλληνα πατριώτη να αντισταθεί σε αυτή την ολέθρια πολιτική της ελληνοτουρκικής “φιλίας”, την οποία θα δούμε εντός των προσεχών ημερών να λαμβάνει σάρκα και οστά μέσα στην Αθήνα με την επίσκεψη του προκλητικού ανθέλληνα πρωθυπουργού της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ



Πολύ κλάμα στα κανάλια για τις άδειες καταδικασμένων για ληστείες, ούτε λέξη για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Την ώρα που εκλεγμένοι βουλευτές παράνομα προφυλακισμένοι έχουν στερηθεί το δικαίωμα ψήφου στην Βουλή των Ελλήνων, όλο το διεφθαρμένο σύστημα ασχολείται με τις άδειες καταδικασμένων για ληστείες και τρομοκρατία.
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως ο μοναδικός πραγματικός εχθρός του διεφθαρμένου καθεστώτος πολιτικών και καναλιών είναι η Χρυσή Αυγή.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου