Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Πρώτη δύναμη και πάλι η ΔΑΚΕ Α/θμιας Εκπ/σης στις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ & ΠΥΣΠΕ

Η παράταξη της ΔΑΚΕ Α/θμιας Εκπ/σης ήρθε πρώτη για άλλη μία φορά, στις προτιμήσεις των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στο σύνολο των σχολικών μονάδων του Νομού Πιερίας, στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2014, που έγιναν για την ανάδειξη εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια.
Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα κατά Υπηρεσιακό Συμβούλιο ήταν τα εξής:




Εκλέχθηκαν και θα εκπροσωπήσουν τους συναδέλφους στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, κατά τη διετία 2015-2016, οι εξής:

1.ΚΥΣΠΕ:
            Παληγιάννης Βασίλειος (ΔΑΚΕ)
            Μπράτης Δημήτριος (ΔΗ.ΣΥ.)

2. ΑΠΥΣΠΕ
            Βογιατζής Κων/νος (ΔΑΚΕ)
            Χριστοφόρου Νικόλαος (ΕΡΑ)

3. ΠΥΣΠΕ
            Βάσσου Φρειδερίκη με 243 ψήφους (ΔΑΚΕ)
            Γιάντσιου Σταματία με 119 ψήφους (ΕΡΑ)

Σημειώνουμε ότι οι παρατάξεις Ενωτική Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία & Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση, ενώ για το ΚΥΣΠΕ και το ΑΠΥΣΠΕ συμμετείχαν σε διαφορετικά ψηφοδέλτια, στο Τοπικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ) συμμετείχαν με ένα ψηφοδέλτιο (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ- ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ).
Η ΔΑΚΕ Α/θμιας ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης των αιρετών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια και ιδιαίτερα όλους όσους εμπιστεύτηκαν τους υποψηφίους της παράταξής μας.
Για άλλη μια φορά υποσχόμαστε ότι οι εκλεγμένοι Αιρετοί της ΔΑΚΕ με υπευθυνότητα θα σταθούν δίπλα στον κάθε συνάδελφο για διαφάνεια, αξιοκρατία και ισονομία στις αποφάσεις των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.


Δ.Α.Κ.Ε.

Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας