Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΑΛ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.… ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ...

Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 το δεκαπενταμελές του 1ου ΕΠΑΛ Αιγινίου επισκέφτηκε την Δημαρχεία του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.
Για την ακρίβεια, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος,η Γραμματέα και 2 μέλη του δεκαπενταμελές
είχαν ραντεβού με την Αντιδήμαρχο, την κα Βασιλική Νικολοπούλου, όπου κατέθεσαν τα αιτήματα τους παρουσία του Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Αιγινίου, τον Κύριο Βασίλη Ιωαννίδη, και ενός γονέα.
Η συζήτηση εξελίχτηκε σε πολύ φιλικό κλίμα και η Κυρία Αντιδήμαρχο, διαβάζοντας τα αιτήματα των μαθητών παρατήρησε πως ήδη κάποια από αυτά έχουν πάρει το δρόμο της πραγματοποίησης ή είναι ήδη υπό εξέτασης για την υλοποίηση τους.
Στην συνέχεια οι επισκέπτες συνάντησαν τον Δήμαρχο, τον Κύριο Βαγγέλη Λαγδάρη, ο οποίος τους δέχτηκε θερμά και, αφού έλαβε γνώση των αιτημάτων τους, προχώρησε σε μια πρωτότυπη συμφωνία με τους μαθητές και τον διευθυντή τους όσον αφορά το βάψιμο του σχολείου και μάλιστα έδωσε επί τόπου εντολές για την άμεση πραγματοποίηση της συμφωνίας…
Αναγνωρίζοντας και οι 2 πλευρές πως οι καιροί είναι πράγματι πολύ δύσκολοι, ο Δήμαρχος υποσχέθηκε να παρέχει τα απαιτούμενα υλικά και οι μαθητές προσφέρθηκαν να βάψουν οι ίδιοι το σχολείο τους υπό την επίβλεψη του διευθυντή τους, ο οποίος τόνισε πως είναι ένας καλός τρόπος να μάθουν έτσι τα παιδιά μια χρήσιμη καινούρια τέχνη και αφού βάψουν το σχολείο τους να μάθουν να σέβονται τον χώρο αυτόν.
Έκλεισε την συζήτηση ο Δήμαρχος δίνοντας στα παιδιά τα συγχαρητήριά του για την άψογη συμπεριφορά τους και προτείνοντας τους να έρθουν και άλλη φορά να συζητήσουν τα προβλήματα της σχολικής μονάδας τους.
Αναμένεται να δούμε τα πραγματικά αποτελέσματα των υποσχέσεων της Δημαρχείας όσον αφορά τα διάφορα αιτήματα των μαθητών μας.
ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ..
  • Να βαφεί το σχολείο εξωτερικά και οι αίθουσες
  • Να φτιαχτεί το εργαστήριο ηλεκτρολογίας
  • Να αντικατασταθούν τα σπασμένα τζάμια
  • Να αντικατασταθούν ορισμένοι Η/Υ στο εργαστήριο Πληροφορικής και στο εργαστήριο Δικτύων διότι δεν λειτουργούν
  • Υπάρχει έλλειψη αθλητικού εξοπλισμού
  • Να κατασκευαστεί υπόστεγο
  • Να γίνει αντικατάσταση των εξωτερικών βρύσεων
  • Να επιδιορθωθούν τα λούκια
  • Να αντικατασταθούν τα σπασμένα κεραμίδια
Δέδε Ιζαμπέλ
IMG_3958IMG_3962IMG_3964IMG_3972IMG_3976IMG_3977


http://isabellededes.wordpress.com/2014/11/07/%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF/