Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗ...

Ο Βουλευτής Πιερίας κος Δημήτριος Χριστογιάννης, είναι αυτός που θα υποστηρίξει και θα μας βοηθήσει, όπως δεσμεύτηκε ο ίδιος, ώστε να επανακτήσει ο ερασιτέχνης ψαράς της
Πιερίας, τα Συνταγματικά του Δικαιώματα, τα οποία στερήθηκε αναίτια από το 2009 μέχρι σήμερα!

  Θα είναι αυτός, που θα βοηθήσει με τις ενέργειές του, ώστε να επανέλθει ο επισκέπτης και ο τουρίστας-ερασιτέχνης ψαράς στην Πιερία καθιστώντας την ξανά, προορισμό αλιευτικού και καταδυτικού τουρισμού, από όμορους νομούς και όχι μόνο!
  Έτσι, θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και σε διοργανώσεις
Πανελλήνιων-Παγκόσμιων Συμβολικών Αγώνων αλιείας και καταδύσεων, στοχεύοντας έμμεσα στην ανάδειξη των όμορφων και φιλόξενων ακτών της Πιερίας, στη σκιά του Ολύμπου!
  Αυτά μπόρεσε και εκμαίευσε το Προεδρείο του Συλλόγου μας, ''ΤΡΙΤΩΝΕΣ'', εκμεταλλευόμενο την τυχαία συνάντηση με τον κο βουλευτή της Πιερίας, στην ταβέρνα ''Παράδοση'', της πόλης μας.
  Εδώ θέλουμε να υπογραμμίσουμε τη στάση του βουλευτή, ο οποίος, δεν μας παρέπεμψε σε άλλους... δεν δήλωσε άγνοια... και δεν ''μάσαγε τα λόγια του''!
  Όταν ζητήσαμε την βοήθεια της βουλευτικής του ιδιότητας και παρουσίας, προκειμένου να γίνει η άρση της αναίτιας  απαγόρευσης, της υποβρύχιας αλιείας με ψαροτούφεκο και τον περιορισμό των αλιευμάτων στα 3 κιλά ανά βάρκα - δηλαδή, να ισχύσει, ότι ισχύει και στην υπόλοιπη Ελλάδα, για την Ερασιτεχνική Αλιεία και να επανέλθουμε στο καθεστώς του πρόσφατου Προεδρικού Διατάγματος του '85, που ρύθμιζε ειδικώς, την Ερασιτεχνική-Αθλητική Αλιεία στο Θερμαϊκό-, αυτός μας υποσχέθηκε ότι θα μας βοηθήσει και μας πρότεινε να επισκεφτούμε από κοινού, το Υπουργείο Αγροτ. Ανάπτυξης, όπου θα μπορέσουμε να συναντήσουμε τους αρμόδιους, στους οποίους θα εκθέσουμε τα αιτήματά-θέσεις μας και προβληματισμούς μας.
  Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων... 

http://tritoneskaterinis.blogspot.gr/