Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Επαγγελματική Εξειδίκευση στον Τουρισμό, πυλώνα της Ελληνικής Οικονομίας

 Η βιομηχανία της φιλοξενίας αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη παγκόσμια βιομηχανία. Μέσα στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών τουρισμού, υπάρχουν εξαιρετικές
προοπτικές σταδιοδρομίας για εκείνους τους ανθρώπους με το σωστό τίτλο σπουδών. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, η τουριστική βιομηχανία αντιπροσωπεύει περίπου το 20% του συνολικού ΑΕΠ, ώστε να διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην εθνική ανάπτυξη συνολικά. 

Το Mediterranean College από το 2012 παρέχει πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης στον τουρισμό. Πρόκειται για ετήσιο πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου, το οποίο απευθύνεται σε εργαζόμενους και στελέχη του τουριστικού κλάδου που επιθυμούν να πιστοποιήσουν την επαγγελματική τους εμπειρία και να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Το πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Executive Diploma,  Pearson Assured, του μεγαλύτερου φορέα πιστοποίησης στην Ευρώπη.
Προσφέρεται εξ’ ολοκλήρου στα ελληνικά,  ένα απόγευμα και δύο Σάββατα το μήνα, ώστε να εξυπηρετεί τις ιδιαίτερες ανάγκες των εργαζόμενων στον τουρισμό καθώς και των φοιτητών που προέρχονται από την περιφέρεια. Το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι προσανατολισμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και εμπλουτισμένο με πραγματικές μελέτες περιπτώσεων. Οι καθηγητές διαθέτουν πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο διδασκαλίας τους και οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από καταξιωμένα στελέχη του Τουρισμού.
Με στόχο τη στήριξη του τουριστικού προϊόντος και τη βελτίωση των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών, ισχύουν προνομιακά δίδακτρα για τους εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού.
Η έναρξη υποβολής αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει. Οι υποψήφιοι σπουδαστές, μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Mediterranean College ή να επισκέπτονται για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή των εντύπων της αίτησης το κέντρο εγγραφών του Κολεγίου στις εγκαταστάσεις του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.
Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων, Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9,  τηλ.: 2310287779 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), στείλτε e-mail στο info@medcollege.edu.gr ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr.