Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση με θέμα «Δωρεά μυελού των οστών» στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη»

 Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σε συνεργασία με το Δήμο Κατερίνης και το Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας «Η Αγία Αικατερίνη», διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα
«Δωρεά μυελού των οστών – Ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών», η οποία θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014, στις 18:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης «Εκάβη».
            Κεντρικοί εισηγητές θα είναι η Κάτια Χατζηπέτρου, εκπρόσωπος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και η Μαργαρίτα Παπαδοπούλου, Ιατρός Αιματολόγος, Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διευθύντρια Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Κατερίνης. Την εκδήλωση για την ενημέρωση σχετικά με το μυελό των οστών θα πλαισιώσει η ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.
            Ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας» θα έχει ενημερωτικό περίπτερο στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης, το Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 και την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014, κατά τις ώρες 11:00-14:00,  στο οποίο θα συμμετέχουν και οι μαθητές του 3ου Ενιαίου Λυκείου Κατερίνης, με σκοπό των ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, όσον αφορά στη σημαντικότητα της δωρεάς του μυελού των οστών.


Υποστηρικτές δράσης:
Ομάδα Μπάσκετ «Πιερικός Αρχέλαος»