Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ AGRINO

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ έχει θέσει ως στόχο της επαγγελματικής κατάρτισης , τη σύνδεση αυτής με την παραγωγή και την απασχόληση.
Για το λόγο αυτόν, κάθε χρόνο αναπτύσσει ουσιαστικές συνεργασίες με επιστημονικούς
συλλόγους, επαγγελματικούς φορείς αλλά και τις μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Στο πλαίσιο αυτό, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης για ακόμη μια φορά ανανέωσε τη συνεργασία του με μια από τις πιο σπουδαίες εταιρίες στο χώρο του επισιτισμού, την εταιρία AGRINO.
Βασικός άξονας της συνεργασίας είναι  η ουσιαστική εκπαίδευση των σπουδαστών είτε μέσα από την πρακτική καθημερινή χρήση των προϊόντων (ρύζια- όσπρια) της AGRINO στα υπερσύχρονα εργαστήρια μαγειρικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ είτε μέσα από προγραμματισμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις της AGRINO, είτε μέσω επαγγελματικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων εξειδικευμένου προσωπικού της AGRINOπρος τους σπουδαστές αλλά και της πρακτικής άσκησης που παρέχει η εταιρία σε σπουδαστές και αποφοίτους όλων των ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης.
Η εμπιστοσύνη της εταιρίας  AGRINO στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της  υψηλής ποιότητας σπουδών που παρέχει εδώ και χρόνια στο εκπαιδευτικό τοπίο.
Η εταιρεία AGRINO είπε για τη συνεργασία:
 «Η Agrino στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης στηρίζει εμπράκτως μία σειρά από κοινωνικές ομάδες. Από αυτές δε θα μπορούσε να λείπει η εκπαιδευτική κοινότητα. ΗAgrino επιλέγει να συνεισφέρει σε αξιόπιστα εκπαιδευτικά ιδρύματα του επισιτιστικού κλάδου, το ρύζι, τη βάση της μεσογειακής διατροφής,  και το όσπριο, πολύτιμο σε θρεπτικές αξίες και πρωτεΐνες.
Η Agrino επιθυμεί σταθερά να στηρίζει το έργο τους, παρέχοντάς τους πληροφορίες για την παραγωγή των προϊόντων βάσει της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής (Ο.Γ.Π.) και για την προσπάθεια αναβίωσης των ελληνικών οσπρίων σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Παράλληλα, λαμβάνει η ίδια την ικανοποίηση της προσφοράς αλλά και τη χαρά του δημιουργικού αποτελέσματος μαθητών και εκπαιδευτών.»
Την ευχαριστούμε!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ _ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Βαλαωρίτου 9, Τηλ. 2310552406,http://www.iek-xini.edu.gr