Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Δέκατη στάση εργασίας σωφρονιστικών την ώρα του επισκεπτηρίου στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής - Η μνημονιακή Χούντα καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Δέκατη στάση εργασίας σωφρονιστικών την ώρα του επισκεπτηρίου στους έγκλειστους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Για δέκατη φορά μέσα σε λίγους μήνες πραγματοποιείται στοχευμένη στάση
εργασίας την ώρα του επισκεπτηρίου στους έγκλειστους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου.

Να σημειωθεί ότι μιλάμε για ανθρώπους που εξαιτίας αυτού του γεγονότος κάνουν εβδομάδες να δουν τις οικογένειες και τους συγγενείς τους, μεταξύ των οποίων και τα ανήλικα τέκνα τους (στην περίπτωση Π. Ηλιόπουλου μιλάμε για ένα νεογέννητο κορίτσι που γεννήθηκε 10 μέρες πριν την παράνομη προφυλάκιση του πατέρα της και στην ουσία δεν έχει δει ποτέ).

Σύμφωνα με το σωφρονιστικό κώδικα κάθε προφυλακισμένος δικαιούται 3 επισκεπτήρια την εβδομάδα σε αντίθεση με τους βουλευτές μας που εντελώς παράνομα δέχονται μόνο δύο, τα οποία αναβάλλονται βδομάδα παρά βδομάδα λόγω στάσεων εργασίας.

Μιλάμε ασφαλώς για ευθεία καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων νομίμως εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού λαού του τρίτου κόμματος της χώρας, για την οποία δεν τολμά να μιλήσει κανείς από τους δήθεν ανθρωπιστές που είναι υποταγμένοι στην μνημονιακή χούντα.

Την ίδια ώρα υπό συνθήκες καύσωνα - κοντά στους 40 βαθμούς Κελσίου - και ενώ τα κελιά όλων κρατουμένων έχουν ανοίξει και οι φυλακισμένοι περιφέρονται ελεύθερα, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραμένουν κλειδωμένοι.


Η μνημονιακή Χούντα καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα των παρανόμως προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής τη χούντα Σαμαρά για την συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των παρανόμως εγκλείστων βουλευτών του κόμματος.

Σε συνθήκες καύσωνα στις φυλακές Κορυδαλλού κάθε λογής αλλοδαποί εγκληματίες, βιαστές και δολοφόνοι έχουν αφεθεί να τριγυρνούν ελεύθεροι στα προαύλια με ανοιχτά κελιά, την ίδια στιγμή που ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέμειναν κλεισμένοι!

Παράλληλα, απαγορεύεται επί της ουσίας το επισκεπτήριο στους εγκλείστους Συναγωνιστές, καθώς με προσχηματικές δικαιολογίες, στερούνται της δυνατότητας να δουν τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Έχουν καταπατηθεί βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα των παράνομα προφυλακισμένων Συναγωνιστών, αλλά η αριστερά δεν λέει λέξη για αυτήν την αθλιότητα.

Η αδίστακτη Χούντα έχει φτάσει στο σημείο, πέρα από την λογική της συλλογικής ευθύνης, να διώκει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με την λογική της οικογενειακής ευθύνης. Αυτό αποδείχθηκε χθες με την πρόταση του εισαγγελέα Ντογιάκου που ζήτησε την παράνομη προφυλάκιση της συζύγου του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και βουλευτού Β΄ Αθηνών, Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια, δίχως να υπάρχει ούτε ένα στοιχείο εναντίον της και να μην αναφέρεται καν το όνομά της στην δικογραφία.

Πρόκειται για οριστική ποδηγέτηση της ελληνικής Δικαιοσύνης από την μνημονιακή χούντα και κάποια όργανα της κυβέρνησης που έχουν ισοπεδώσει κάθε έννοια δικαίου για να επιβάλλουν τη γραμμή Σαμαρά. Όσοι έχουν συμπράξει με αυτά τα αδικήματα, τα οποία έρχονται σε ευθεία αντίθεση με την λαϊκή βούληση και το Σύνταγμα των Ελλήνων θα πάνε για πολλά χρόνια στη φυλακή.

Παράλληλα, με μια αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική απόφαση του Μεϊμαράκη αποκλείουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής από το να μετέχουν σε αντιπροσωπείες της Βουλής στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Έχει φρίξει ο διεθνής Τύπος και όλος ο πολιτισμένος κόσμος με την κατάσταση "Σουδάν" που βιώνουμε σήμερα στην Ελλάδα.

Τέλος, ο συναγωνιστής Κασιδιάρης τόνισε την αδικία που γίνεται έναντι των ενστόλων σε σχέση με τους δικαστικούς, στους οποίους δεν επιστρέφονται τα χρήματα που δικαιούνται. Το ίδιο γίνεται και με τις καθαρίστριες που έναντι των δικαστικών λειτουργών, όλοι οι άλλοι θεωρούνται πολίτες Β΄ κατηγορίας!

Την ίδια ώρα οι βαρυσήμαντες καταγγελίες της κας Γεωργαντά για τα χαλκευμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που μας οδήγησαν στο εθνοκτόνο μνημόνιο, κουκουλώνονται για να μην πάνε στη φυλακή τα πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο αυτό.

Ό,τι και να κάνουν όμως, η Χρυσή Αυγή δεν θα υποστείλει την σημαία της Εθνικής Αντίστασης.