Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΕΡΜΗ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΖΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΥΑΚΙΑ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....  Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
Η διαφάνεια, η δικαιοσύνη, η ισοπολιτεία, η ισονομία και η ισόρροπη ανάπτυξη, είναι θεμελιώδεις αρχές της παράταξής μας.
Σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ οι ομιλίες του
συνδυασμού « Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ » στην Καστανιά και στα Ρυάκια.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού και  υποψήφιος  Δήμαρχος Παναγιώτης Καζάς αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών, στα οικονομικά προβλήματα αλλά και στην επόμενη μέρα. Τόνισε επίσης ότι απαιτείται σοβαρός σχεδιασμός. Απαιτούνται άνθρωποι που έχουν και τη διάθεση και την αγάπη για τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού και όχι επαγγελματίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Ο Παναγιώτης Καζάς επισήμανε πως για τη ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ και τους ανθρώπους της, ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού δεν είναι η ευκαιρία για τη ζεστασιά της καρέκλας ή η ηδονή της εξουσίας. Πολύ δε περισσότερο ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού δεν είναι η ευκαιρία για ατομικό πλουτισμό, ή για απόκτηση έμμισθης - επαγγελματικής - σχέσης με την αυτοδιοίκηση.
          «Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εμείς έχουμε να επιδείξουμε την επαγγελματική μας πορεία. Tριάντα χρόνια εκτελωνιστής είμαι και όχι δημόσιος υπάλληλος διορισμένος με κομματικά κριτήρια»…..  
Επιπλέον τόνισε πως την ανάπτυξη, τη φέρνουν τα έργα πνοής, τα έργα προστιθέμενης αξίας, αυτά που είναι προπομποί της ευημερίας και της προόδου. Έργα που φέρνουν θέσεις εργασίας, επιτρέποντας στους νέους να ζουν και να δημιουργούν στον τόπο τους και να μη μετακομίζουν σε μεγάλες πόλεις.
«Η Δημοτική Ενότητα Κολινδρού έχει τη μεγαλύτερη μεταδημότευση». 
Δεν νοείται ανάπτυξη αν όλες οι περιοχές του δήμου δεν αναπτύσσονται με τους ίδιους ρυθμούς. Η ανάπτυξη και η ευημερία είναι δικαίωμα κάθε Δημοτικής και κάθε Τοπικής Κοινότητας  αλλά και υποχρέωση δική μας.
«Οι Δημότες του Δήμου Πύδνας Κολινδρού δεν ξεχνούν, έχουν γνώση, και κρίση και μπορούν να μας αξιολογήσουν όλους. Και είμαι βέβαιος ότι η κρίση τους θα είναι δίκαιη και αντικειμενική».

«Είναι η ώρα της ευθύνης.
Είναι η ώρα των πολιτών. 
Εχω εμπιστοσύνη στην κρίση σας!»
Στο τέλος της ομιλίας του ο Κ. Παναγιώτης Καζάς έκανε μια διευκρίνιση:
Μου ζητήθηκε να πω κάτι που ειπώθηκε εδώ στα Ρυάκια πριν δέκα πέντε μέρες όταν παραβρέθηκα σε μια παρέα». Με ρώτησαν τότε, πια είναι η γνώμη μου για τον συνυποψήφιο μου κ. Ε. Λαγδάρηκαι εγώ τους είπα ότι:
 «Πριν από  την προηγουμένη εκλογική αναμέτρηση, δεν τον γνώριζα, αλλά άκουσα τον συνυποψήφιο του τότε, κ. Ε. Πολύζο σε προεκλογική του ομιλία να τον ονομάζει άνθρωπο της διαπλοκής»,     Ο ΛΑΓΔΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ είπε ο κ. Πολύζος ( όλοι το θυμούνται αυτό) και οι κ.κ Γ. Καλύβας και Κ. Κακάνης να καταχειροκροτούν αυτό που άκουσαν!!!! «Επίσης είπα ότι ο Κ. Κακάνης το διάστημα που ήταν Αντιδήμαρχος έκανε καλά την δουλειά του»
Αυτό είπα και τίποτα περισσότερο.