Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Μεγάλες συγκεντρώσεις σε Καταχά-Π. Ελευθεροχώρι με δυναμική νίκης για τον Βαγγέλη Λαγδάρη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία
Μεγάλες συγκεντρώσεις σε Καταχά-Π. Ελευθεροχώρι με δυναμική νίκης
Βαγγέλης Λαγδάρης: «Ενωμένοι βρίσκουμε βηματισμό ανάπτυξης»


Με μεγάλη προσέλευση κόσμου συνεχίζονται οι ομιλίες του υποψήφιου Δήμαρχου Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη. Χθες ήταν η σειρά του Καταχά και του Παλιού Ελευθεροχωρίου να δείξουν την εμπιστοσύνη τους και να στείλουν ηχηρό μήνυμα νίκης της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία.
Μιλώντας σε κοινό που σε μεγάλο βαθμό ασχολείται με την αγροτική παραγωγή, ο Βαγγέλης Λαγδάρης τόνισε την ανάγκη εξειδίκευσης της παραγωγής, η οποία βεβαίως θα στηριχθεί με τις κατάλληλες παρεμβάσεις σε άρδευση, οδοποιία και επιστημονική υποστήριξη μέσω του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης που θα λειτουργεί στο Δήμο. Ειδικότερα, στάθηκε στην αποχέτευση του Καταχά, που είναι ώριμο έργο και από τα πρώτα που θα ξεκινήσουν στην 5ετία που έρχεται, αλλά και στην γεώτρηση του Π. Ελευθεροχωρίου που είναι ενταγμένη στη σχετική μελέτη και έτσι έχει προτεραιότητα υλοποίησης.
«Θα τιμήσουμε την ψήφο σας, θέτοντας άμεσα σε εφαρμογή το πρόγραμμά μας. Θα αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα του τόπου μας και θα έχουμε ανοιχτές για όλους τις πόρτες του Δήμου». Τέλος, επανέλαβε την στόχευσή του για αποκεντρωμένη εξυπηρέτηση των δημοτών από τις υπηρεσίες και υπογράμμισε ότι η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία βασίζεται στη σιγουριά που της δίνει η στήριξη του κόσμου, για να ενώσει το Δήμο και να βρει βηματισμό ανάπτυξης.