Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Στην Καλλιθέα και στην Παραλία του δήμου Κατερίνης βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Μακρίδης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

 Στα δημοτικά διαμερίσματα της Καλλιθέας και Παραλίας του δήμου Κατερίνης βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Μακρίδης συνοδευόμενος από μέλη και φίλους του
συνδυασμού «Νέα εποχή για την Κατερίνη».
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ενημερώθηκε, τόσο από τους κατοίκους όσο και από τον κ.Κήπου Ευστάθιο - ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»- για τα προβλήματα τα οποία χρονίζουν και για τα οποία η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έδειξε το ανάλογο ενδιαφέρον.
Ο κ. Νίκος Μακρίδης δήλωσε ότι αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά για το γεγονός ότι οι νέοι της περιοχής τον κάλεσαν για να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα τους.
 «Είδα  από κοντά» τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Νίκος Μακρίδης «την κατάσταση που επικρατεί∙
ένα οδικό δίκτυο εντός των οικισμών με πολλά προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν μετά τα έργα της αποχέτευσης, είδαμε γήπεδα και αθλητικούς χώρους χωρίς να  πληρούν βασικές στοιχειώδεις προϋποθέσεις, ενημερώθηκα για τα προβλήματα που παρουσιάζει το λιμάνι και έχει αντίκτυπο στους επαγγελματίες αλιείς, ενημερώθηκα για την κατάσταση που επικρατεί κατά την διάρκεια των βροχοπτώσεων, είδα δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους να είναι σε απαράδεκτη κατάσταση και πολλά αλλά για τα οποία η απερχόμενη δημοτική αρχή είναι ενήμερη αλλά δυστυχώς δεν έκανε τίποτε.
Εμείς σαν συνδυασμός σκύβουμε από την πρώτη μέρα πάνω στα προβλήματα σας και δίνουμε απλές και άμεσες λύσεις.
Θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα  στα δημοτικά διαμερίσματα της Καλλιθέας και της Παραλίας  με δεδομένο ότι είναι βασικοί τουριστικοί προορισμοί του δήμου μας αλλά και της Πιερίας γενικότερα.
Οι πολίτες θέτουν σε προτεραιότητα την ποιοτική εξέλιξη του τουρισμού, την οργάνωση αναβάθμιση στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου η οποία θα εμπεριέχει δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε όλα τα επίπεδα»

ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ