Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Γιώργος Φαρμάκης | «Με ομαδική δουλειά και ενότητα - μακριά από τις όποιες προκλήσεις - προχωρούμε στη νικηφόρα πορεία μας»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης «Δίον – Όλυμπος | Συνδυασμός Ευθύνης»
Σε συνάντηση με υποψηφίους συμβούλους του «Συνδυασμού Ευθύνης» στην Κονταριώτισσα
Συνάντηση με τους υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους από την Κονταριώτισσα είχε εχθές ο υποψήφιος
δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Γιώργος Φαρμάκης.


Η επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου ξεκίνησε με βόλτα στις γειτονιές της Κονταριώτισσας, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους δημότες μέσα σε άριστο και φιλικό κλίμα και συνεχίστηκε σε καταστήματα εστίασης του χωριού. Ο Γιώργος Φαρμάκης είχε την ευκαιρία, παρουσία και των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού, να ακούσει τις σκέψεις, τις ιδέες αλλά και τα παράπονα των δημοτών.
Ο υποψήφιος δήμαρχος, με την απλότητα που τον χαρακτηρίζει, φαινόταν να απολαμβάνει κάθε στιγμή συζήτησης με τους συνδημότες του. Συνεχώς σημείωνε, απαντούσε με χαμόγελο σε όλες τις ερωτήσεις και δεν έχανε την ευκαιρία να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που του γινόταν. Το κλίμα νίκης που επικρατεί πήρε μεγαλύτερες ακόμα διαστάσεις όταν οι κάτοικοι της περιοχής ξεκίνησαν τις ευχές για «καλή επιτυχία» και για μια μεγάλη νίκη.

Απευθυνόμενος κάποια στιγμή στους υποψηφίους του «Συνδυασμού Ευθύνης» τόνισε χαρακτηριστικά: 
« Με σκληρή και ομαδική δουλειά – μακριά από τις όποιες προκλήσεις – προχωρούμε στη νικηφόρα μας πορεία. Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά, μαζί με τους συνδημότες μας για να ακούμε τις προτάσεις και να δίνουμε λύσεις στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν. Στη μιζέρια και την γκρίνια απαντάμε με δυναμική παρουσία παντού. »