Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Π.Γιαζιτζόγλου: «Έχουμε περάσει τα δύσκολα»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Για την επικείμενη είσοδο του Αιγινιακού στα πλέι-οφ και τις δύο αγωνιστικές που απομένουν, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, aiginiakos.gr, ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που είναι ανάμεσα στους παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία σχολίασε και το φετινό πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

«Έχουμε περάσει τα δύσκολα, έχουμε και την εμπειρία και την ικανότητα να λέμε ότι είμαστε από τώρα μέσα στα πλέι-οφ. Από εκεί και πέρα, αυτό που πρέπει να σκεφτούμε και να δουλέψουμε, είναι πως θα εμφανιστούμε καλύτεροι στην αρχή αυτού του μίνι-πρωταθλήματος. Και ο χρόνος που έχουμε αυτές τις δύο-τρεις εβδομάδες, μας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσουμε πάνω σε αυτό».
Επίσης, μίλησε για τη συνέχεια αλλά και το φετινό πρωτάθλημα:
«Για μένα προσωπικά, το δύσκολο ήταν να καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι-οφ από εκεί και πέρα με βάση την ποιότητα που έχουμε νομίζω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό με τη συμμετοχή μας. Θεωρώ ότι από εμάς εξαρτάται αποκλειστικά.
Για το πρωτάθλημα,  νομίζω ότι φέτος ειδικά ο δικός μας όμιλος είχε κάποιες πολύ καλές ομάδες και κάποιες πολύ κακές. Αυτό δεν το συναντούσες πιο παλιά στη Β' Εθνική. Βέβαια, καλό θα ήταν να επανέλθει ο ένας όμιλος, διότι μειώνεται η αξία του θεσμού με τους δύο ομίλους».
Τέλος, αναφέρθηκε και στη συνταγή της επιτυχίας:
«Σίγουρα, το πολύ καλό κλίμα είναι το νούμερο ένα, το δέσιμο και αν μη τι άλλο παίζει μεγάλο ρόλο πως το σωματείο είναι υγιές. Όταν όλα βαίνουν καλά, τότε εμείς δεν έχουμε παρά να επικεντρωνόμαστε μόνο στους στόχους μας».