Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ο Μανώλης Πραντσίδης από το Αιγίνιο υποψήφιος σύμβουλος με τον Δημήτρη Ζαφείρη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο τύπου και ενημέρωσης Δ.Ζαφείρη
Με μία δήλωση από καρδιάς ο Μανώλης Πραντσίδης, γνωστοποίησε την απόφασή του να συμμετάσχει στην εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου, ως υποψήφιος  σύμβουλος Αιγινίου. 
Συμμετέχοντας στην παράταξη του Δημήτρη Ζαφείρη, αποφάσισε να διεκδικήσει τη ψήφο του  λαού, έχοντας ως μοναδικό του σκοπό την προσφορά στους συνανθρώπους του.

«Κλήθηκα να λάβω μία ιδιαίτερα κρίσιμη και δύσκολη απόφαση. Να συμμετάσχω στον εκλογικό στίβο και να ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης από τους δημότες μου, σε μία εποχή που η πολιτική και οι άνθρωποι που την χαράζουν ή την υπηρετούν τελούν υπό αμφισβήτηση. Έπρεπε να αποφασίσω εάν θα παραμείνω κριτής των εξελίξεων ή θα προσπαθήσω να συμβάλω στη διαμόρφωσή τους.

Σήμερα λοιπόν, ύστερα από εσωτερική πάλη με τον ίδιο μου τον εαυτό, διαπίστωσα ότι σημαντικότερο όλων είναι εμείς οι ίδιοι, οι απλοί, αλλά συνάμα ξεχωριστοί άνθρωποι, να σταθούμε απέναντι στο αποκαλούμενο σύστημα και να προσπαθήσουμε το Όραμά μας να αποτελέσει κομμάτι της δική μας πραγματικότητας. Να γίνουμε εμείς πρωταγωνιστές των εξελίξεων και διαμορφωτές της ζωής μας. Να προσφέρουμε για τον τόπο και τα παιδιά μας.

Δεν υπόσχομαι τα πάντα, δεν δεσμεύομαι για το απόλυτο, στέκομαι απέναντι σας, ως ίσος προς ίσους και επιθυμώ να με κρίνεται και να με εμπιστευτείτε. Είμαι ένας από εσάς, ένας απλός άνθρωπος,με διάθεση προσφοράς και όντας απόλυτα ειλικρινής, σας κοιτώ στα μάτια χωρίς να ντρέπομαι και ζητώ τη στήριξή σας.
Ζητώ να με εμπιστευτείτε, να με αγκαλιάσετε. 

Σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να γίνω συμμέτοχος στο νέο Όραμα για τον τόπο μας, από τη θέση του  συμβούλου, ως μέλος της μεγάλης δημιουργικής παράταξης μας και δίπλα στον επικεφαλής αυτής Δημήτρη Ζαφείρη.

Με οδηγό μας, το πάθος και την όρεξη που διαθέτουν άνθρωποι νέοι, ανέγγιχτοι, άνθρωποι με πείρα και γνώση, να παλέψουμε όλοι μαζί, σαν μία μεγάλη οικογένεια, ώστε ο ευλογημένος τόπος που ζούμε να ανακτήσει τη λάμψη του και να αποτελέσει την ακριβότερη και σπουδαιότερη κληρονομιά για τα παιδιά μας, διότι από την επομένη των εκλογών και εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας, θα ξεκινήσουμε μαζί μία νέα πορεία με στόχο τη δημιουργία και απώτερο σκοπό την ανάπτυξη».