Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ U-21 - Άρχισε η προετοιμασία στην Ε.Π.Σ.Π.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Ε.Π.Σ.Πιερίας
Άρχισε η προετοιμασία στην Ε.Π.Σ.Π.
Ο ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΑΓ&ΝΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Τα σημαντικά συγκριτικά στοιχεία, όπως οι εγκαταστάσεις, οι τουριστικές μονάδες, η αρτιότητα των γηπέδων αλλά και η εμπειρία και διάθεση των ανθρώπων για προσφορά, αποτέλεσαν τους
κυριότερους λόγους έτσι ώστε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ να αναθέσει στην ΕΝΩΣΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ τη φιλοξενία, οργάνωση και τέλεση ενός ακόμα αξιόλογου διεθνούς αγώνα.
Της συνάντησης ΕΛΛΑ ΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ για την προκριματική φάση του UEFA EURO U-21 2013-2015 (7ος όμιλος) που θα διεξαχθεί στην Κατερίνη (Α΄ ΑΚ) την τετάρτη 5 Μαρτίου 2014. Η ώρα θα καθοριστεί αργότερα.
«Κάθε ανάθεση στην Ε.Π.Σ. Πιερίας όποιας διοργάνωσης αποτελεί μια καινούργια πρόκληση. Άλλωστε έτσι ξεχωρίζουμε και καταξιώνουμε το Πιερικό ποδόσφαιρο πλέον και στον Ευρωπαϊκό ορίζοντα», δηλώνει ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας ΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΣ.
«Τίποτε δεν είναι τυχαίο μέχρι τώρα διαδρομή μας αλλά και τα οργανωτικά μας διαπιστευτήρια απέδειξαν στους ιθύνοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ότι η Ένωση μας και η Πιερία γενικότερα διαθέτουν ικανούς ανθρώπους που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών. Ο αγώνας ΕΛΛΑ ΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ μας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσουμε και να εκσυγχρονίσουμε τις αθλητικές μας υποδομές και εγκαταστάσεις.
Αναγκαίες άλλωστε για τη διεξαγωγή της πολύ σημαντικής διοργάνωσης που θα υποδεχθούμε το καλοκαίρι του 2015. Της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος UEFA EURO U-19 στην οποία θα συμμετάσχουν τα οκτώ καλύτερα Εθνικά συγκροτήματα της γηραιάς ηπείρου. Την περίοδο εκείνη η Πιερία θα αποτελεί την κυψελίδα της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ευρώπης. Μαζί μας θα βρίσκονται οι αξιολογότεροι Ευρωπαίοι  ποδοσφαιριστές ηλικίας μέχρι 19 χρόνων, συνοδευόμενοι από παράγοντες, δημοσιογράφους και φιλάθλους των οκτώ κορυφαίων Εθνικών ομάδων» σχολιάζει ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Καταλήγοντας ο κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΣ επισημαίνει: «Η αξιοποίηση της βόρειας κερκίδας του Α΄ Δ .Α.Κ. Κατερίνης με την τοποθέτηση καθισμάτων για την αύξηση του αριθμού των φιλάθλων είναι η πρώτη μας  προτεραιότητα.
Είμαι αισιόδοξος για την έγκαιρη ολοκλήρωση του εγχειρήματος.»

Από το Γραφείο Τύπου & ημοσίων Σχέσεων της Ε.Π.Σ. Πιερίας