Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών

Ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Ν. Πιερίας στα πλαίσια της Πράξης «Τεχνική Βοήθεια Δήμου Πύδνας – Κολινδρού», η οποία είναι ενταγμένη στο Ε.Π. Μακεδονία Θράκη 2007-2013, θα προβεί στην ανάθεση παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής και επιστημονικής υποστήριξης, με στόχο την διοικητική και οικονομική ωρίμανση και παρακολούθηση έργων – μελετών ενταγμένων ή προς ένταξη στο ΕΣΠΑ με τίτλο:

α) «Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης για την χρηματοδότηση έργων ΕΣΠΑ του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού» και
β) «Υπηρεσίες Συμβούλου για την παρακολούθηση ενταγμένων έργων στο ΟΠΣ του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού»

Ειδικότερα, οι υπηρεσίες αναφέρονται αντίστοιχα στην:

α) ωρίμανση, επικαιροποίηση και διόρθωση των μελετών που υποβλήθηκαν ή είναι υπό ένταξη στο ΕΣΠΑ, σε έναν (1) Πολιτικό Μηχανικό με εμπειρία στην ωρίμανση, μελέτη, σύνταξη αναλυτικών επιμετρήσεων, Π.Π.Α.Ε., Α.Π.Ε. και συμβασιοποίησης έργων. Θα πρέπει ακόμη να γνωρίζει αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και να έχει καλή γνώση γερμανικών, να διαθέτει πιστοποίηση χρήσης Η/Υ σε προχωρημένο επίπεδο (υπολογιστικά φύλλα, επεξεργασία κειμένου, βάσεις δεδομένων, παρουσιάσεις και διαδίκτυο), γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων (Autocad) και στατικών προγραμμάτων (Sap).

β) Την παρακολούθηση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των ενταγμένων ή υπό ένταξη στο ΕΣΠΑ δημοσίων έργων και πράξεων, σε έναν (1) Οικονομολόγο με εμπειρία στην Μηχανογραφημένη Λογιστική, την ηλεκτρονική παρακολούθηση έργων στο ΟΠΣ (σύνταξη Τεχνικών Δελτίων Υποέργου και Δελτίων Δήλωσης Δαπανών). Θα πρέπει ακόμη να γνωρίζει αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και να διαθέτει πιστοποίηση χρήσης Η/Υ σε προχωρημένο επίπεδο (υπολογιστικά φύλλα, επεξεργασία κειμένου, βάσεις δεδομένων, παρουσιάσεις και διαδίκτυο).

Η συνολική αμοιβή για το έτος 2014, για κάθε πάροχο, ανέρχεται στο ποσό των 8.610,00€ (με ΦΠΑ 23%).
           
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και δικαιολογητικά (βιογραφικό σημείωμα, πτυχίο, βεβαιώσεις, ενημερότητες, εγγραφή σε επιμελητήριο, κ.ο.κ.) εντός δέκα (10) ημερών από την παρούσα δημοσίευση.

Πληροφορίες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στον κ. Δούρο Κων/νο – Πάτσια Δημήτριο, τηλ. 23533-50123.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ