Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ
Η Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ επί...ποδός

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
             Η ανάθεση στην ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ της οργάνωσης, φιλοξενίας και τέλεσης της σημαντικής συνάντησης μεταξύ των
Εθνικών ομάδων ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ για την προκριματική φάση του UEFA EURO U-21 2013-2015,αποτελεί ευχάριστη πρόκληση για την οικογένεια της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ.

            Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Α΄ Δ.Α.Κ Κατερίνης στις 5 Μαρτίου 2014 ημέρα τετάρτη (η ώρα θα καθοριστεί αργότερα) και θεωρείται κρίσιμο λόγω της αναγκαιότητας βαθμών για το Εθνικό μας συγκρότημα.

            Η μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής ΕΛΛΑΔΑΣ που αγωνίζεται στον 7ο όμιλο, την οδηγεί με πέντε αγώνες στην τρίτη βαθμολογική θέση με συγκομιδή εννέα βαθμών. Πρώτη είναι η Πολωνία με δεκαπέντε βαθμούς σε σύνολο επτά συναντήσεων και στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Τουρκία με πέντε παιχνίδια και δέκα βαθμούς.

            Έτσι πλέον η Εθνική ΕΛΛΑΔΑΣ σ΄ αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με ποδοσφαιριστές ηλικίας μέχρι 21 χρόνων (πρώην Ελπίδων), χρειάζεται νικηφόρα αποτελέσματα τόσο στον αγώνα του Μαρτίου με την Τουρκία, όσο και στα εναπομείναντα στις 5-9-2014 στη Σουηδία και στις 9-9-2014 με την Πολωνία στη χώρα μας για να στεφθεί πρωταθλήτρια του ομίλου. Μέχρι τώρα το Εθνικό μας συγκρότημα σημείωσε τρεις νίκες και γνώρισε δύο φορές την ήττα.
            Με γνώμονα την εμπειρία από τις επιτυχείς μέχρι τώρα διοργανώσεις της ΕΠΣΠ, Διοίκηση και Συνεργάτες της Ένωσης προετοιμάζονται με κάθε λεπτομέρεια για τις απαιτήσεις του καθοριστικού παιχνιδιού. Προτεραιότητα η αξιοποίηση της βόρειας κερκίδας του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα για αύξηση του αριθμού των φιλάθλων.
            «Αν στον αγώνα ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΟΥΗΔΙΑΣ 5-1 που φιλοξενήσαμε στην Κατερίνη στις 15-11-2013 πήραμε άριστα, τώρα πρέπει να το ξεπεράσουμε» δηλώνουν οι άνθρωποι της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.
            Το όλο εγχείρημα από πλευράς διοργανωτών προδικάζει επιτυχία. Όμως η ακόμα μεγαλύτερη δικαίωση θα επέλθει από τη δυναμική παρουσία των φιλάθλων της Πιερίας στο 
καθοριστικό παιχνίδι της Εθνικής ΕΛΛΑΔΑΣ με την Τουρκία.