Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ 2014

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Α.Υ.Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, πραγματοποιήθηκε την 08-02-2014, ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας.  Τα μέλη της ένωσης παραβρέθηκαν στην εκδήλωση συνοδευμένοι από συγγενείς και φίλους και όλοι μαζί
διασκέδασαν, ξεφεύγοντας για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, οι Βουλευτές Πιερίας κ.ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος, κ.ΜΑΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Άννα,ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ Αθανάσιος, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κ.ΜΑΥΡΙΔΟΥ Σοφία, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ.ΧΙΟΝΙΔΗΣ Σάββας, ο Αντιπρόεδρος Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ.ΒΛΑΧΟΣ Γεώργιος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ Αστέριος, ο πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  Πιερίας, ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος Ι.Ρ.Α., ο πρόεδρος του σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων κ. ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗΣ Χρήστος.
Κατά  τη διάρκεια της βραδιάς η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας βράβευσε  τα παιδιά των συναδέλφων, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι της χώρας, καθώς και τα παιδιά που διακρίθηκαν σε Πανελλήνια αγωνίσματα.
Η Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας  ευχαριστεί τα μέλη  και τους φίλους, που τίμησαν, με την παρουσία τους την εκδήλωση τους.