Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Βράβευση της Software Competitiveness International με το «Επιχειρηματικό Βραβείο 2013», από το Επιμελητηρίου Λασιθίου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Γιώργο
Το βραβείο της Αναπτυσσόμενης ΜΜΕ για το 2013, απενεμήθη στη Software Competitiveness International (Softcom International), στο πλαίσιο των
«Επιχειρηματικών Βραβείων 2013» του Επιμελητηρίου Λασιθίου.

Το βραβείο για τη Softcom-Int παρέλαβε η διευθύνουσα της ελληνικής εταιρίας, Δρ Z. Αικατερινίδη, στην εκδήλωση της... κοπής της πίτας του Επιμελητηρίου εχθές το απόγευμα.

Η Softcom-Int είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία στον τομέα της Πληροφορικής και ειδικότερα στην Έρευνα και Ανάπτυξη Λογισμικού, για την υλοποίηση και παροχή Καινοτόμων Προϊόντων και Λύσεων, και την παροχή Υπηρεσιών Λογισμικού και Πληροφορικής για Τεχνολογίες Αιχμής, στην εγχώρια και διεθνή αγορά. 

Η εταιρία κατάφερε να δημιουργήσει, εντός τριών οικονομικών ετών, σημαντικό αριθμό νέων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, για Έλληνες επιστήμονες, αναπτύσσοντας έντονη εξωστρέφεια και συνάπτοντας συνεργασίες με εταιρείες του εξωτερικού, και ειδικότερα της Γερμανίας και Ελβετίας, με εταιρείες στην Ελλάδα, και συνεργαζόμενη με αναγνωρισμένα διεθνή και εγχώρια Ερευνητικά Κέντρα. Ειδικότερα, πάνω από το 80% των δραστηριοτήτων της εταιρείας αφορούν πελάτες της διεθνούς αγοράς. 
Tα Επιχειρηματικά βραβεία απονέμονται από το Επιμελητήριο Λασιθίου στο πλαίσιο της ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της τοπικής οικονομίας προκειμένου να επισημάνει τις προσπάθειες επιχειρήσεων και επιχειρηματιών που διακρίθηκαν κατά την χρονιά που πέρασε στους τομείς των εξαγωγών, της καινοτομίας, του τουρισμού και της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης. Τα κριτήρια με τα οποία συνεκτιμούνται στην τελική επιλογή είναι μεταξύ άλλων, διεθνή συστήματα ποιότητας, αύξηση απασχόλησης, διακρίσεις και βραβεία, εξωστρέφεια, καινοτομία, εφευρετικότητα.


«η περιγραφή της εταιρίας»

Η Software Competitiveness International (www.softcom-int.com) ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2010, στην Σητεία, από ιδιαίτερα έμπειρα και αναγνωρισμένα στελέχη στην διεθνή αγορά της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών, και έκτοτε έχει συνεχή ανάπτυξη.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της Πληροφορικής, και ιδιαίτερα στην Έρευνα και Ανάπτυξη Λογισμικού, για την υλοποίηση και παροχή Καινοτόμων Προϊόντων, Λύσεων και Υπηρεσιών Λογισμικού και Πληροφορικής, στην εγχώρια και διεθνή αγορά.
Η δύναμη της Εταιρείας είναι η εμπειρία, η καινοτομία, η δραστηριοποίηση διεθνώς και η διεθνής αναγνώριση, και η μεθοδολογία εργασίας των στελεχών και των συνεργατών της. Η εφαρμοζόμενη μεθοδολογία, βασισμένη σε εδραιωμένες διαδικασίες και διεθνή standards ποιότητας (ΙSO 9001:2008, ISO 27000, CMMI), για τα οποία η εταιρεία διαθέτει πιστοποιημένους συνεργάτες ή και επανειλημμένα η διευθύνουσα της εταιρείας, Δρ. Αικατερινίδη, έχει βραβευθεί σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, εξασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και πιστότητας με τις προδιαγραφές του πελάτη.




πηγή φωτογραφίαs 104fm.gr