Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ανάσταση στην ΑΕΚ: Μπήκαν μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Άρχισαν στις 10 το πρωί οι εργασίες κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Επιτόπιο ρεπορτάζ Λουκάς Μαστροδήμος
Λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί άρχισαν οι εργασίες το γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης έλεγε πως δεν θέλει να χαθεί ούτε λεπτό για το
γήπεδο της ΑΕΚ το εννοούσε. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 ξεκίνησαν πριν από λίγο μπουλντόζες στον ιερό χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ και άρχισαν χωματουργικές εργασίες προετοιμασίας ώστε μόλις εκδοθούν οι άδειες να φουλάρει η ΑΕΚ για την ανέγερση της Αγιά Σοφιάς. Ουσιαστικά δηλαδή αρχισαν τα έργα κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, πάνω από 10 χρόνια μετά την αποφράδα μέρα του γκρεμίσματος του Ναού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από επιτόπιο ρεπορτάζ του αεκ365 ήδη είναι μέσα στον χώρο του γηπέδου μια μπουλντόζα και αργότερα θα έρθει και ένα γεωτρύπανο για να σκάψει και να υπολογίσει σε πόσο βάθος υπάρχει νερό. Oι εργάτες και ο Νίκος Στράτο και ο πατέρας και γιός Γαντζούλας των οποίων η τεχνική εταιρία θα κάνει τα έργα είναι εκεί από τις 8 το πρωί και το πρώτο μηχάνημα όπως είπαμε έφτασε στις 10.
Σημερινή φωτογραφία



http://www.aek365.com/