Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

"Γιατί αυτόνομη κάθοδος" του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Πύδνας - Κολινδρού Γεωργίου Γκαϊντατζή

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Φίλες – φίλοι,  συνδημότισσες – συνδημότες
Είμαστε μια δημοτική παράταξη με δεκαέξι χρόνια ζωής. Τα μέλη μας είναι πολιτικοποιημένα άτομα που προέρχονται από όλους τους κομματικούς χώρους, από τη Δεξιά μέχρι την Αριστερά.   Συμμετείχαμε στις τρεις τελευταίες εκλογές  στον πρώην δήμο Αιγινίου και
στις προηγούμενες εκλογές στον δήμο Πύδνας -  Κολινδρού, άλλοτε συγκροτώντας αυτόνομα ψηφοδέλτια και άλλοτε   συμμετέχοντας σε ψηφοδέλτια κοινά με άλλες παρατάξεις, πάντοτε όμως με γνώμονα το καλό του τόπου μας και των συμπολιτών μας,  ποτέ για να αποκομίσουμε μικροκομματικά οφέλη ή προσωπικά ανταλλάγματα.
Σήμερα επιλέγουμε το δρόμο της αυτόνομης καθόδου. Όχι γιατί μας κινούν κομματικές σκοπιμότητες και ατομικές φιλοδοξίες  αλλά γιατί πιστεύουμε ότι έτσι υπηρετούμε  καλύτερα τον τόπο μας και τους  ανθρώπους του.
Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε όλοι μας συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Το κοινωνικό κράτος καταστρέφεται και η κοινωνία έκπληκτη και τρομοκρατημένη μετρά τις πληγές της. Θύμα και η Τοπική Αυτοδιοίκηση  που έχασε το 60% των εσόδων της. Μαζί με την οικονομική ένδεια το δήμο μας μαστίζουν τοπικιστικές αντιπαραθέσεις, που πολλοί τις καλλιεργούν για να πετύχουν ιδιοτελείς σκοπούς. Οι δημότες, ιδίως οι κάτοικοι των μικρών κοινοτήτων του δήμου μας, αισθάνονται παραμελημένοι και αποξενωμένοι από την τοπική ηγεσία και όχι άδικα. 
    Σ’  όλα αυτά θέλουμε να αντιδράσουμε και να προτείνουμε ένα μέλλον διαφορετικό για μας και τα παιδιά μας. Θέλουμε μια αυτοδιοίκηση διεκδικητική, που να εργάζεται μεθοδικά και προγραμματισμένα, να μην συναλλάσσεται με τους μηχανισμούς που μας οδήγησαν στη σημερινή κρίση.
Συμμετέχουμε στις Δημοτικές εκλογές όχι  ως πολιτικοί αλλά ως ενεργοί πολίτες. Δεν πιστεύουμε ότι είμαστε αλάνθαστοι. Έχουμε τη διάθεση να ακούσουμε και να αποδεχτούμε σωστές προτάσεις, όχι όμως να αποδεχτούμε και να υπηρετήσουμε επιδιώξεις που δεν έχουν σχέση με τις ανάγκες του τόπου μας.
Ζητάμε τη στήριξή σας,  για να αγωνιστούμε για την εφαρμογή μιας πολιτικής που έλλειψε από τον Δήμο μας, έλλειψε από όλους μας.
                                                                        Για την Σ.Ε της παράταξης
                                                                               Γ. Γκαϊντατζής
                                                                            Υποψήφιος Δήμαρχος

                                                                        Δήμου Πύδνας – Κολινδρού


ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ