Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΚΑΛΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 Έχοντας υπόψη :
1)Το Π.Δ 345/2000  «Διατάξεις που αφορούν στα Τοπικά Κλιμάκια Επιθεώρησης Πλοίων»( Α΄298),όπως αυτό έχει τροποποιηθεί με το Π.Δ 317/2001(Α΄212).
2)Την ανάγκη ουσιαστικής, ποιοτικής αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών και ποσοτικής διεύρυνσης των διενεργούμενων επιθεωρήσεων από το  Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων Κατερίνης.
  
                                                                 ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ



Όσους προσοντούχους εμπίπτουν σε κάποια από τις ειδικότητες του Πίνακα 1 και ενδιαφέρονται να στελεχώσουν το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων  (ΤΚΕΠ) Κατερίνης , όπως καταθέσουν στο Υπολιμεναρχείο Σκ. Κατερίνης /Γραφείο ΤΚΕΠ σχετική αίτηση με επισυναπτόμενα : α) φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας, β) βιογραφικό σημείωμα , γ) επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών και δ) πρόσφατη βεβαίωση Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ( για τα μέλη του ΤΕΕ ).
Έργο των μελών του κλιμακίου ,ανάλογα με τα προσόντα τους ,είναι η κατά είδος διενέργεια επιθεωρήσεων στα πλοία που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα ΤΚΕΠ Κατερίνης σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ΠΔ 345/2000 , όπως τροποποιήθηκε και ισχύει .Η αποζημίωση των επιθεωρητών καθορίζεται σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες κείμενες διατάξεις περί « Καθορισμού Αποζημιώσεων και εξόδων μετακίνησης στα μέλη των Τοπικών Κλιμακίων Επιθεώρησης Πλοίων ».

Πίνακας 1. Απαιτούμενες ειδικότητες
·       Διπλωματούχοι Πλοίαρχοι –Μηχανικοί Γ΄ Τάξης Εμπορικού Ναυτικού.
·       Διπλωματούχοι Ναυπηγοί Μηχανικοί μέλη του ΤΕΕ.
·       Διπλωματούχοι Ναυπηγοί –Μηχανολόγοι Μηχανικοί μέλη του ΤΕΕ.
·       Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι - Μηχανικοί μέλη του ΤΕΕ.
·       Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι - Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί μέλη του ΤΕΕ.
·       Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι  Μηχανικοί μέλη του ΤΕΕ.
·       Τεχνολόγοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί.
·       Τεχνολόγοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί.
·       Τεχνολόγοι Ναυπηγοί  Μηχανικοί.

Επισημαίνεται ότι οι επιθεωρητές ΤΚΕΠ δεν θα πρέπει να απασχολούνται ή να αναλαμβάνουν εργασίες – επιθεωρήσεις για λογαριασμό μη κυβερνητικών οργανισμών (Νηογνωμόνων).Επίσης, δεν θα πρέπει να δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά σε τομείς αντίστοιχους προς τις διενεργούμενες από αυτούς επιθεωρήσεις.
Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014.Για περισσότερες πληροφορίες , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γρ.ΤΚΕΠ  στα τηλέφωνα 2351061209 και 2351063155.

                                                                                                    Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ



ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ                                                                 ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Λ.Σ. ΚΟΝΤΕΛΙΔΗΣ Γεώργιος