Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε περίπτερο της Θεσσαλονίκης

Η ληστεία έγινε χθες Κυριακή, στο Κορδελιό. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε 22χρονος Έλληνας. Συνελήφθη η 36χρονη αδελφή του η οποία δήλωσε ψευδώς την κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου,
ιδιοκτησίας της, το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης ως μέσο τέλεσης της ληστείας 

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες στο Κορδελιό, ο 22χρονος επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προσέγγισε περίπτερο στο οποίο εργαζόταν 54χρονος υπάλληλος και με την απειλή κυνηγετικού όπλου, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Την ίδια ημέρα, 36χρονη αδελφή του μετέβη στην αστυνομία για να καταγγείλει την κλοπή του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου της, από την περιοχή Υψωμάτων Διαβατών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ήταν το μέσο που χρησιμοποίησε ο 22χρονος δράστης. Επίσης, προέκυψε ότι η 36χρονη κατήγγειλε ψευδώς την κλοπή του οχήματος, ενώ γνώριζε για την τελεσθείσα πράξη, οπότε και συνελήφθη. 

Επιπρόσθετα, σε πάρκο της Μενεμένης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, εντοπίστηκε το κυνηγετικό όπλο, με το οποίο τελέσθηκε η ληστεία, ενώ προέκυψε ότι είχε αφαιρεθεί από οικία στην Ευκαρπία τον Οκτώβριο του 2012.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 22χρονου.


http://www.rthess.gr