Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η Κατερίνα Νικολαΐδου στους καλύτερους αθλητές του 2013 που βράβευσε η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες του 2013 βράβευσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, μεταξύ των οποίων και η Κατερίνα Νικολαΐδου. Στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της Σπύρος Καπράλος αποκάλυψε πως η Διεθνής
Ολυμπιακή Επιτροπή έδωσε 1,5 εκατ. δολάρια για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο, το 2016.
Με τρία χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο πέρσι η Κατερίνα Νικολαϊδου διανύει μια εξαιρετική φόρμα και μίλησε αποκλειστικά στο allaspor.gr εφ' όλης της ύλης. Να δούμε λοιπόν τι είπε:

Ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα η συγκεκριμένη βράβευση από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και θα ήθελα να πω ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη αλλά συνάμα θα μπορούσα να πω απόλυτα επιτυχημένη. Για να μπορέσεις να πετύχεις κάτι χρειάζεται υπομονή, θέληση και συνεχή προσπάθεια. Πόσο μάλλον στους δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι μας. Εγώ προσωπικά, όπως και όλοι οι συναθλητές μου πιστεύω, αυτό προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε ώστε να μπορέσουμε να τιμήσουμε τη χώρα μας σε κάθε ευκαιρία που μας δίνετε και να δώσουμε σε όλους τους Έλληνες όσες πιο πολλές στιγμές χαράς και υπερηφάνειας μπορούμε.

Και πιστέψτε πως με κάποιες τέτοιες στιγμές, όπως αυτή η βράβευση, δεν έχεις παρά να νοιώσεις απόλυτη δικαίωση αλλά και να γεμίσεις με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη ώστε να συνεχίσεις τη προσπάθεια σου και την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Οι υποχρεώσεις του 2014 δεν διαφέρουν πολύ από αυτούς του 2013http://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας χωρίς κάποιες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η αγωνιστική περίοδος ξεκινάει στα τέλη της άνοιξης και οι σημαντικότεροι αγώνες που περιλαμβάνει είναι τρία παγκόσμια κύπελλα, ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα καθώς και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών. Επιπλέον, για τελευταία φορά έχω το δικαίωμα να συμμετάσχω και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων. Κάπως έτσι θα περάσει και αυτή η χρονιά που θα αποτελέσει ακόμα ένα καλό τεστ για τους αγώνες πρόκρισης των Ολυμπιακών Αγώνων που θα ξεκινήσουν το 2015.

Στην φωτογραφία από το site της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ΕΚΟΦΣ η Κατερίνα Νικολαϊδου παίρνει το βραβείο της από τον πρόεδρο της ΕΟΕ κ. Σπύρο Καπράλο.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.megatv.com/megagegonota/popout.asp?catid=27387&subid=20764&pubid=32973187