Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Α.Ο.Κ Αιγινιακός-Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός:55-53

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Α.Ο.Κ Αιγινιακό
Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση ο Α.O.K Aιγινιακός επιβλήθηκε του Πανεδεσσαϊκού, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ του Α΄ τοπικού, στο Αιγίνιο με σκορ 55-53. 
Η αναμέτρηση ήταν πραγματικό ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά της, με την ομάδα του Αιγινιακού να έχει βραχύ προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της και να είναι πιο ψύχραιμη στις τελευταίες επιθέσεις. Για ένα ακόμη παιχνίδι, η ομάδα μας είχε δύο σημαντικές απουσίες, αυτές των Κολαξίδη (τραυματίας) και Αλβανού (λόγω εργασίας).
   Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Α.Ο.Κ Αιγινιακός έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
''Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.Το όπλο μας στο σημερινό παιχνίδι ήταν η άμυνά μας, καθώς κρατήσαμε τον αντίπαλο στους 53 πόντους κάνοντας μάλιστα και 12 κλεψίματα. Καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα μέσα από την πιεστική άμυνα και αν δεν κάναμε κάποια εύκολα και αβίαστα λάθη, θα μπορούσαμε να κάνουμε πιο εύκολο το παιχνίδι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί πραγματικά έπαιξαν με όλες τις δυνάμεις τους και μπόρεσαν έτσι να καλύψουν και τις δύο σημαντικές απουσίες. Χρειάζεται να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, γιατί ακολουθεί μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων''.
   Στις 1/2/14 ο Αιγινιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης, καθώς την επόμενη αγωνιστική η ομάδα έχει ρεπό, λόγω της αποχώρησης του Λιτοχώρου. 

Διαιτητές: Χρυσάφης, Σαρακενίδης.
Δεκάλεπτα: 10-9, 30-25, 40-40, 55-53.

Α.Ο.Κ Αιγινιακός (Λοτζιανιώτης): Μωυσίδης 15(1), Κατσιάνος 15(3), Τερζής 7(1), Στάμος 7(1), Σούρας 6, Αναστασιάδης, Μελίδης 5, Τοπαλίδης, Βουλτσίδης, Κισκινίδης.

Α.Σ Πανεδεσσαϊκός (Χασάπης): Χατζηχαρίσης 8, Θεοδώρου 15, Δημητρόπουλος 6, Τσάμης 5, Αρβανιτάκης 10, Δάφνης 3(1), Κλήντσαρης, Γεωργιάδης, Τακάτζογλου 6, Σίπκας.