Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Πούλησε το εστιατόριό του για να σώσει την εργαζόμενή του

Μια 19χρονη σερβιτόρα, που διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο, βρήκε απρόσμενη βοήθεια. Ο εργοδότης της, αποφάσισε να πουλήσει το εστιατόριο και να την βοηθήσει (Vid)





Πρόκειται για ένα από τα πιο απίστευτα παραδείγματα γενναιοδωρίας που έχουμε ακούσει ποτέ. Συνέβη στο Montgomery του Τέξας με πρωταγωνιστή τον Michael De Beyer, ιδιοκτήτη του ρεστοράν Kaiserhof και τη 19χρονη  Brittany Mathis, που δούλευε σαν σερβιτόρα.
Ο De Beyer αποφάσισε να πουλήσει την επιχείρησή του, την οποία είχε επί  17 χρόνια, για να σώσει τη ζωή της 19χρονης  υπαλλήλου του που έχει όγκο στον εγκέφαλο.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο. η νεαρή πήγε στο νοσοκομείο λόγω ενός εξανθήματος στο πόδι. Οι γιατροί  αφού την εξέτασαν ανακάλυψαν ότι είχε στον εγκέφαλο έναν όγκο σε μέγεθος μπάλας του πινγκ πονγκ.
Η 19χρονη άρχισε τις δαπανηρές θεραπείες, ωστόσο κάποια στιγμή σταμάτησε καθώς ήταν αδύνατον για αυτήν και την οικογένειά της να πληρώσουν.
Τότε ήταν που αποφάσισε να παρέμβει το αφεντικό της και να τη βοηθήσει βάζοντας πωλητήριο στο εστιατόριό του για να δώσει το ποσό στην κοπέλα, προκειμένου να χειρουργηθεί.
"Δεν ήταν σωστό" δήλωσε ο De Beyer στον τηλεοπτικό σταθμό KHOU. "Πρόκειται για μία οικογένεια που αγωνίστηκε πολύ. Τους έτυχαν πολλές δυσκολίες και στο παρελθόν και ποτέ κανείς δεν τους βοήθησε" είπε αναφερόμενος στον θάνατο του πατέρα της Mathis το 2000 από καρκίνο επίσης στον εγκέφαλο.
"Δεν μπορώ να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα. Δεν θα μπορούσα να ζήσω με τον εαυτό μου!", δήλωσε ο εστιάτορας.
(Πηγή: Huffington Post)

http://news247.gr/