Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Σχόλιο για την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για τις περικοπές των μισθών και συντάξεων των στελεχών των ΕΔ και ΣΑ από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 78/22 Ιαν 14
Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και η Δικαιοσύνη;

Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, το Συμβούλιο της Επικρατείας με απόφασή του καταδικάζει τις πολιτικές επιλογές και αποφάσεις της συγκυβέρνησης. Παράνομες και
αντισυνταγματικές κρίθηκαν οι περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Όμως είναι βέβαιο, κύριοι της συγκυβέρνησης, ότι θα γράψετε στα «παλαιότερα των υποδημάτων σας» τη συγκεκριμένη απόφαση, όπως και τόσες άλλες, που με νομοθετικές ρυθμίσεις φροντίζετε να συγκαλύπτετε, όχι με γνώμονα το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά λόγω της  τυφλής υπακοής σας στις έξωθεν εντολές και λόγω της αναλγησίας, με την οποία αντιμετωπίζετε τους εργαζομένους.

Η Ελλάδα είναι το μοναδικό ευρωπαϊκό κράτος  στο οποίο οι πολιτικοί της είναι υπεράνω των νόμων και των θεσμών. Αλαζονεία και καισαροπαπισμός. Δεν αργεί ίσως η ώρα που ο πρωθυπουργός της χώρας μας, θα θελήσει να είναι και ανώτατος δικαστής  ή  «ελέω Θεού κυβερνήτης» ή  ακόμη και….Θεός.

Με αυτήν την νοοτροπία λειτουργείτε κύριοι της συγκυβέρνησης. Η όποια απόφαση των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας, που «καταδικάζει» την πολιτική σας, επιφέρει πάντα τις αντανακλαστικές σας αντιδράσεις, δηλαδή την επανεξέταση του θέματος, την προσφυγή στον Άρειο Πάγο και άλλα παρόμοια τερτίπια, που θυμίζουν πολιτική σαπουνόπερα, παρά σοβαρή και υπεύθυνη διαχείρη των προβλημάτων του ελληνικού λαού. Έτσι τα αντιμετωπίζατε πάντα αυτά τα θέματα και έτσι συνεχίζετε.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας όμως, αλλά και το σύνολο του ελληνικού λαού, σας έχει καταδικάσει οριστικά και αμετάκλητα, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ και την ετυμηγορία του θα την ακούσετε πολύ σύντομα, στις επόμενες ευρωεκλογές  και εθνικές εκλογές.


Και τότε είναι που θα εκτιμήσετε την αξία του ΣτΕ, στο οποίο θα καταφεύγετε για να διασωθείτε.