Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Το «φθινόπωρο» του Τζίμη Πανούση - Νέο τραγούδι

Το 2014 φέρνει μαζί του την επιστροφή του Τζίμη Πανούση στις ερμηνείες καινούργιων τραγουδιών με το «Τραγούδι του Φθινοπώρου», που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την
ανεξάρτητη εταιρεία Hidden Track σε δίσκο με τον γενικό τίτλο: «Τέσσερις εποχές και μια συγγνώμη». Στον δίσκο, εκτός του Τζίμη Πανούση, συμμετέχουν οι: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Διονύσης Σαββόπουλος, Μάρκος Κούμαρης (Locomondo), Δημήτρης Μεντζέλος (Ημισκούμπρια) και Θανάσης Αλευράς.

Και μια μικρή ιστορία
Όσο μεγαλώνω, πιστεύω, εντονότερα και με μεγαλύτερη βεβαιότητα, ότι η ευτυχία βρίσκεται στην πραγματοποίηση των παιδικών ονείρων. Στην πραγματοποίηση, δηλαδή, των επιθυμιών εκείνων που όλοι μας είχαμε όταν ακόμα η ψυχή μας δεν είχε «φθαρεί» από τις κοινωνικές συμβάσεις. Όταν ακόμα η φαντασία ήταν η κινητήριος δύναμη κάθε ημέρας. Προφανώς και δεν μιλάω για τις εκπληκτικές απαντήσεις που όλοι δίναμε στην ερώτηση «τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;», αλλά ίσως, τελικά, να μιλάω ακόμα και για αυτές. Και επειδή, όλα αυτά φαντάζουν αινιγματικά, δίχως ίχνος ξιπασμού ή καυχησιάς (σας διαβεβαιώ), θα ήθελα να σας περιγράψω, εν συντομία, ένα παιδικό μου όνειρο που εκπληρώθηκε. Έτσι, σαν μια ιστορία.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

protagon.gr