Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση-διευκρίνιση του Αιγινιακού για τον προπονητή/ Γεύμα στην Ομάδα Νέων

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα μετά το παιχνίδι του Αιγινιακού την Κυριακή με την Αναγέννηση Καρδίτσας,  για το γεγονός πως ο προπονητής της ομάδας Κώστας Νικολαΐδης
απουσίαζε από τον πάγκο μετά από εντολή του διαιτητή, η Π.Α.Ε. θέλει να διευκρινίσει το ζήτημα και να παρουσιάσει τα πραγματικά γεγονότα. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Νικολαΐδης είναι κάτοχος διπλώματος  UEFAB,  το απαραίτητο για την θέση την  οποία κατείχε μέχρι και πριν από λίγο καιρό, ως προπονητής της Β’ ομάδας. Από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της Α’ ομάδας έχουν κινηθεί οι διαδικασίες από την πλευρά της Π.Α.Ε., αλλά και από τον ίδιο, για να εξασφαλίσει το απαιτούμενο για τη κατηγορία δίπλωμα. Ως εκ τούτου το θέμα θα διευθετηθεί σύντομα, με την συμβολή της αρμόδιας αρχής.


 Γεύμα στην Ομάδα Νέων
Γεύμα προς τους παίκτες της ομάδας Νέων Κ19 θα παραθέσει αύριο η Π.Α.Ε. Αιγινιακός, στην ταβέρνα του Αιγινίου «Αλέκτωρ» μετά την προπόνηση. Συγκεκριμένα, το προπονητικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση θα δώσουν το παρόν στο τραπέζι στα πλαίσια της εκπληκτικής πορείας που πραγματοποιούν οι Νέοι στο φετινό πρωτάθλημα(διαβάστε σχετικά εδώ).


http://aiginiakos.gr/