Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Μουσικό Παραμύθι για παιδιά: «Το σκιάτρο»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,
Από τη μικρή μας ομάδα και τα 11 σκιάχτρα που κατασκευάσαμε στο τέλος της Άνοιξης, γεννήθηκε κάτι πολύ μεγάλο για την πόλη μας, την Κατερίνη:
 Στις 30 Νοεμβρίου 2013, μέλη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η Πολυτονική Ορχήστρα και η Εφηβική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, σε συνεργασία με το Κέντρο Σύγχρονης Ψηφιακής Όπερας «Ορφεύς» ανεβάζουν  το Μουσικό Παραμύθι «Το σκιάτρο» βασισμένο στην ομώνυμη όπερα του Χ. Γιαννούλη.
Μια ομάδα 67 μουσικών, υπό την αιγίδα του διευθυντή ορχήστρας Παναγιώτη Λυμπανοβνού, θα παρουσιάσει ένα μουσικό έργο στο οποίο η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο Τόπος μου» καλείται να διαδραματίσει έναν βασικό ρόλο: αυτόν του οικοδεσπότη.
Η σκηνή πάνω στην οποία θα παίξουν οι 67 μουσικοί και η αίθουσα του Πολυκλαδικού, θα είναι στολισμένες με τα δικά μας σκιάχτρα. Η εκδήλωση οργανώνεται με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου/Φαρμακείου Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας», το οποίο θα αρχίσει να λειτουργεί από την 2 Δεκεμβρίου 2013 (οι επισκέπτες, αντί εισόδου, θα κληθούν να προσφέρουν φάρμακα).
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν συμμετέχοντας στην προετοιμασία της εκδήλωσης.
Η πρώτη μας συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013, στις 19:00 στον Καπνικό Σταθμό, στην αίθουσα του «Κοινωνικού Παντοπωλείου».
Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για δασκάλους, νηπιαγωγούς και γονείς με τα παιδιά τους, να λάβουν μέρος στα βιωματικά εργαστήρια που θα οργανωθούν τις επόμενες ημέρες.

-- Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

Ακολουθείστε μας στο Twitter
Βρείτε βίντεο από τις δράσεις μας μας στο YouTube