Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Το «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» έκλεισε «ραντεβού» με το νικητή Δημήτρη Περιστέρη για το επαγγελματικό του μέλλον!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ
 EDUCATION AWARDS ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Το κορυφαίο ηλεκτρονικό περιοδικό στον κλάδο της Υγείας, «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», επιβράβευσε τις επιδόσεις και την προσπάθεια του νικητή της
κατηγορίας Υγείας, Δημήτρη Περιστέρη, σπουδαστή στον Τομέα Υγείας στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, κλείνοντας μαζί του «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας, στη λαμπερή τελετή απονομής των EDUCATION AWARDS στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι, παρουσία ακαδημαϊκών, εκπροσώπων των media και διακεκριμένων επαγγελματιών της αγοράς.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όμιλο ΞΥΝΗ για την πολύ τιμητική διάκριση που μου έκανε να προαναγγείλω το βραβείο της Υγείας. Οφείλω να σας συγχαρώ για αυτήν την πρωτοβουλία, να καλέσετε νέους ανθρώπους να διαγωνιστούν και να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία: αυτή της βράβευσης, της συμμετοχής, του συναγωνισμού, του ανταγωνισμού», επεσήμανε ο κ. Δημήτρης Γρηγοράκης κλινικός διαιτολόγος –διατροφολόγος και εκδότης του ηλεκτρονικού περιοδικού «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ». Ο κ. Γρηγοράκης έκλεισε-on stage-«ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας με το νικητή της κατηγορίας ΥΓΕΙΑΣ στα EDUCATION AWARDS του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, Δημήτρη Περιστέρη, ενώ του απένειμε και το βραβείο, παρουσία της κ. Κατερίνας Ξυνή (μέλους ΔΣ του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ) και του κ. Αθανάσιου Κουτσουραδή (Τομεάρχη Υγείας στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας). 
O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ με το νεοσύστατο θεσμό των EDUCATION AWARDS, δίνει την ευκαιρία στους νέους της χώρας μας να παραμείνουν στην Ελλάδα και να μην αναγκαστούν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, παρέχοντάς τους υποτροφία σπουδών σε οποιοδήποτε τομέα του ομίλου ΞΥΝΗ επιθυμούν, και μια συνέντευξη εργασίας με κορυφαίες εταιρείες. 
Για περισσότερες πληροφορίες: Βαλαωρίτου 9, 2310552406, iek@xinis.net
Λεζάντες:
Ο κος Δημήτρης Γρηγοράκης, Κλινικός διαιτολόγος–διατροφολόγος και εκδότης του ηλεκτρονικού περιοδικού «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», ο κος Δημήτρης Περιστέρης, σπουδαστής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης-νικητής της κατηγορίας ΥΓΕΙΑΣ στα EDUCATION AWARDS του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, η κα Κατερίνα Ξυνή, μέλος ΔΣ του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και ο κος Αθανάσιος Κουτσουραδής, Τομεάρχης Υγείας στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, την ώρα της απονομής του βραβείου