Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Έναρξη Νέων Εξειδικευμένων Σεμιναρίων ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, ανακοινώνει την έναρξη νέων εξειδικευμένων σεμιναρίων Μόνιμου Μακιγιάζ στη
Θεσσαλονίκη. Τα νέα τμήματα εκμάθησης του μόνιμου μακιγιάζ θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου.
Το πρόγραμμα σπουδών έχει διάρκεια 25 ώρες, και περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα. Aναλυτικά, οι διδασκόμενες ενότητες είναι οι εξής:
-       Μορφολογία - ανατομία προσώπου
-       Ενδείξεις - αντενδείξεις
-       Χρωστικές ουσίες - θεωρία των χρωμάτων
-       Σχεδίαση φρυδιών
-       Σχεδίαση eye-liner
-       Σχεδίαση χειλιών (περίγραμμα και γέμισμα χειλιών)

Το πρόγραμμα εκμάθησης Μόνιμου Μακιγιάζ, απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου ομορφιάς που ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους με νέες τεχνικές, σε σπουδαστές και απόφοιτους αισθητικής και μακιγιάζ ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, σε φοιτητές ΤΕΙ, και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται για την ομορφιά.
Τα προϊόντα, εργαλεία & μηχανήματα που απαιτούνται για την εκπαίδευση, παρέχονται δωρεάν. Τα μαθήματα διεξάγονται στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ στη Θεσσαλονίκη (Βαλαωρίτου 9), ενώ οι ώρες διδασκαλίας προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε τμήματος.
Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, πάντα πρωτοπορεί και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σπουδαστών αλλά και των πιο ενημερωμένων και εξειδικευμένων επαγγελματιών, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας και τις εξελίξεις της αγοράς.
Για περισσότερες πληροφορίες:
KEAΣ ΞΥΝΗ - Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310552406, Εmail: keas@xinis.net   Website: www.keasxini.edu.gr,