Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΡΑΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ «Μια αγκαλιά πριν το σχολείο»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚΞΥΝΗ
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το Ράδιο Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της φιλανθρωπικής τους δράσης
και με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους διοργανώνουν τη φιλανθρωπική δράση «Μια αγκαλιά πριν το σχολείο», με σκοπό τη συλλογή σχολικών ειδών, τροφίμων και χαρτικών για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο. Η συγκέντρωση των υλικών θα πραγματοποιηθεί στις νέες εγκαταστάσεις του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, στο ιστορικό κτίριο ΒΙΕΝΝΗ, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ.
Την ημέρα της εκδήλωσης ο ραδιοφωνικός παραγωγός Στέφανος Διαμαντόπουλος και οι αθλητικογράφοι Πάνος Γιαννακόπουλος και Λευτέρης Δούκας από το Ράδιο Θεσσαλονίκη, με πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης θα μεταδώσουν ζωντανά εκπομπή από τον εξωτερικό χώρο του Mediterranean College, κτίριο Βιέννη, Εγνατία 2-4, από τις 9.00 έως τις 14.00.
Οι σπουδαστές του τμήματος Κοινωνικών Επιστημών του Mediterranean College και του τμήματος Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα δώσουν νότες χαράς στην εκδήλωση, προσφέροντας δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά.

Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου9, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310552406, iek@xinis.net, http://www.xinis.edu.gr