Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Παραμύθι χωρίς happy end - Από τη Λορένα Σιούτη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... pinakio.blogspot
Βασιλιάδες, έρωτες, πάθη, ίντριγκες, λεφτά, μυστικά και «δράκοι», όλα περιτυλιγμένα σε έναπακέτο γεμάτο χρυσόσκονη. Αυτό είναι το σκηνικό στο οποίο καλείται να «παίξει» η πριγκίπισσα του παραμυθιού, μιαπριγκίπισσα ηοποία διαφέρει από όλες τις άλλες και
θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η «θλιμμένη πριγκίπισσα». Μια πριγκίπισσα η οποία δεν έριξε αυλαία πάνω στο άσπρο άλογο του πρίγκιπά της που ήρθε για να τη σώσει αλλά μέσα στη μαύρη Mercedes κάπου στους δρόμους του Παρισιού, ψάχνοντας την ευτυχία.

Μια φορά και έναν καιρό λοιπόν, γεννιέται κάπου στο Σάντριγχαμ της Ανατολικής Αγγλίας η κόρη τουΈντουαρτ Τζον Σπένσερ, ακολούθου της Αυλής η οποία όμως προορίζεται μια μέρα να κατακτήσει όχι μόνο την Αυλή και τη Μ. Βρετανία αλλά και τον κόσμο ολόκληρο. Το ημερολόγιο γράφει 1 Ιουλίου 1961.

Η ευτυχία που φέρνει στην οικογένεια Σπένσερ η μικρή Νταϊάνα δεν είναι αρκετή για να κρατήσει τους γονείς της μαζί. Σε ηλικία μόλις 8 χρονών, το μικρό ξανθό κοριτσάκι με τα γαλάζια μάτια είναι πλέον παιδί χωρισμένων γονιών και τα πρώτα σημάδια θλίψης τα οποία είναι οιωνός για ότι πρόκειται να ακολουθήσει, αρχίζουν να γίνονται αισθητά στο παιδικό της προσωπάκι.

Μια παραλίγο ευτυχία

Μεγαλώνοντας σε ένα λαμπερό περιβάλλον γεμάτο βασιλείς και δούκες ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένο να μπει στους κύκλους των γαλαζοαίματων, πράγμα όχι και τόσο σύνηθες. Σε ηλικία μόλις 20 ετών όντας τρελά ερωτευμένη με τον νεαρό πρίγκιπα Κάρολο, αρραβωνιάζεται και αργότερα τον παντρεύεται. Το ημερολόγιο γράφει 29 Ιουλίου 1981. 

 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

pinakio.blogspot.gr