Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ποιος επώνυμος τραγουδιστής «πάει» για υποψήφιος δήμαρχος σε δήμο των Μεσογείων

Μια φήμη η οποία δημιουργεί πολλά ερωτήματα προωθείται τεχνηέντως από μερίδα πολιτών συγκεκριμένου δήμου των Μεσογείων  τις τελευταίες ημέρες.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το notioanatolika.gr η φήμη έχει να κάνει με το ενδεχόμενο
υποψηφιότητας γνωστότατου λαϊκού τραγουδιστή στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Κορωπί.
Ο λόγος που αναφέρεται το συγκεκριμένο όνομα είναι λόγω του ότι διατηρεί σπίτι στην περιοχή και συγκεκριμένα στο Μπαράκο.
Πρόκειται για τον 54χρονο, σήμερα, Νότη Σφακιανάκη ο οποίος είναι αλήθεια ότι έχει χαθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα από την επικαιρότητα.
Αυτό όμως που δημιουργεί αμφιβολίες για ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι ότι οι... φημολογούντες συνδυάζουν την κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του κ. Σφακιανάκη με συνεργασία του με τη Χρυσή Αυγή με την οποία όμως ο τραγουδιστής δεν διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων.
notis-sfakianakis
Πάντως δισκογραφικοί παράγοντες από τους οποίες ζήτησε τη γνώμη το notioanatolika.gr επεσήμαναν ότι κάτι τέτοιο ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας αφού στα μέσα του καλοκαιριού είχε «ακουστεί» ότι ο Νότης Σφακιανάκης ενδεχομένως να κατεβεί υποψήφιος και στον Δήμο Θεσσαλονίκης.
«Μάλλον πρόκειται για τέχνασμα προκειμένου ο Νότης να επανέλθει στην επικαιρότητα με όλα τα οφέλη που μπορεί αυτό να έχει για τις δισκογραφικές δουλειές του» πρόσθεσαν χαρακτηριστικά.


http://www.notioanatolika.gr