Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Αφορολόγητοι οι βουλευτές! - ΒΙΝΤΕΟ και ντοκουμέντα

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Χρυσή Αυγή
Αποκαλύπτουμε το σύστημα της κλεπτοκρατίας μέσα στο άντρο της απάτης και της διαφθοράς του
Ένα ακόμη σκάνδαλο του πολιτικού κατεστημένου έφερε σήμερα στο φως η Χρυσή Αυγή. Την
ώρα που οι Έλληνες πολίτες στενάζουν από την υπερφορολόγηση, οι ίδιοι οι βουλευτές που ψηφίζουν τους προδοτικούς και ανθελληνικούς νόμους παραμένουν αφορολόγητοι. Με στοιχεία από το taxisnet.gr ο συναγωνιστής Κασιδιάρης απέδειξε στην ομιλία ότι:

  • Ένας ελεύθερος επαγγελματίας (ατομική επιχείρηση) με κέρδη 47 χιλιάδες ευρώ πληρώνει φόρο πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ
  • Ένας βουλευτής με ίδιο εισόδημα πληρώνει φόρο μόνο 2 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή απολύτως τίποτα!

Ιδού και τα σχετικά ντοκουμέντα που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση

Το αίσχος αυτό βασίζεται στο ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που παίρνει ο βουλευτής είναι αφορολόγητα: Από τις 47.307,59 ευρώ οι 31.164,54 δε φορολογούνται καθόλου!!! Αυτό είναι ένα έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, για το οποίο και πρέπει να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες. Την ώρα που το σύστημα τσακίζει μία ολόκληρη κοινωνία, προστατεύει με προκλητικό τρόπο τα δικά του απαράδεκτα και παράνομα προνόμια.

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία για φορολόγηση ολόκληρου του ποσού που λαμβάνουν οι βουλευτές (από το πρώτο ευρώ!). Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι και αυτή η πρωτοβουλία μας θα θαφτεί από το σύστημα της διαφθοράς και της απάτης. Θα έρθει όμως η μέρα που το Εθνικιστικό Κίνημα θα διοικήσει αυτή τη χώρα και θα επέλθει επιτέλους η πολιτική κάθαρση που ζητά με αγωνία ο ελληνικός λαός.



Υ.Γ.: Δεν είναι τυχαίο ότι κατά τη διάρκεια των αποκαλύψεων ο προεδρεύων Καλαντζής της ΝΔ συνεχώς ιδρώνει, λύνει τη γραβάτα και πιάνει το κεφάλι του. Οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής προκαλούν στην κυριολεξία εγκεφαλικά στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη

BINTEO