Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ταξίδι οινογεύσεων με βάρκα το «Οινόβιον»

 Το «Οινόβιον», το κτήμα της οικογένειας Κούρτη, μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε ξεχωριστά οινογευστικά ταξίδια. Άλλοτε στη θάλασσα, άλλοτε στη σκιά του μυθικού βουνού των

θεών τον Όλυμπο, άλλοτε στην καταπράσινη ποδιά του βουνού των Μουσών, τα Πιέρια.
Το τελευταίο ταξίδι ήταν στον Πλαταμώνα, στην ακρογιαλιά μπροστά στον παλιό σταθμό του τρένου.
Ήταν βράδυ Σαββάτου 13 Ιουλίου που το «Οινόβιο» έδεσε στο «Ξάρτι» και όσοι ήταν τυχεροί και βρέθηκαν εκεί ταξίδεψαν στον υπέροχο κόσμο των γεύσεων του κρασιού.
Ο Αποστόλης Κούρτης με γνώση των μυστικών των κρασιών του και με μαεστρία προσέφερε μαγικά οινογευστικά ταξίδια και αυθεντικές γαστρομαργικές απολαύσεις συμβάλλοντας μαζί με τη μουσική και την ομορφιά του τοπίου σε μια εξαιρετική βραδιά.
Η οινοπαρουσίαση συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα Κυριακή 14 Ιουλίου από τις 2.00 το μεσημέρι και μετά μέχρι αργά το απόγευμα. 
Αυτές οι παρουσιάσεις με γευσιγνωσίες των κρασιών του κτήματος Κούρτη, δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό να ανακαλύψει, να μάθει και να εκτιμήσει τις χάρες του κρασιού. Και τα κρασιά του Κτήματος Κούρτη σ όποιον τα δοκιμάσει ευφραίνουν με τους ευχάριστους τόνους των χρωμάτων τους, μεθούν  με τον πλούτο των αρωμάτων και την ποικιλία των γεύσεών τους.
Γι αυτό κάθε οινοπαρουσίαση είναι ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο και απολαυστικό ταξίδι. Μέχρι τον επόμενο σταθμό, ακτή, εξώστης ή μπαλκόνι που θα αράξει το «Οινόβιο» για μια νέα οινοπαρουσίαση, απολαύστε τα κρασιά του κτήματος Κούρτη και Καλό Καλοκαίρι.