Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

«Α.Π.Σ. ΝΕΦΕΛΕΣ» - Τμήμ. Υποδομής «Α.Μ.Σ. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ» «1ος Μουσικός Δρόμος Παράδοσης»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Nefeles FC
           Μια πολύ όμορφη βραδιά πέρασαν οι «ΝΕΦΕΛΕΣ» το προηγούμενο Σάββατο στο βοηθητικό γήπεδο του Βατανιακού με πολλούς φίλους του συλλόγου.
            Με κεφάτη ορχήστρα, καλό φαγητό και πολύ χορό ο «1ος Μουσικός Δρόμος Παράδοσης»
είναι γεγονός και ευχόμαστε να καθιερωθεί και να συναντηθούμε και πάλι του χρόνου  σε ένα μεγάλο γλέντι.
            Η βραδιά που έγινε με την άριστη συνεργασία των υπεύθυνων υποδομής της "25ης Μαρτίου" παρουσιάστηκε από τον αγαπητό παρουσιαστή της αθλητικής εκπομπής του Dion channel <<στα έντεκα βήματα>> κο  Δημήτρη Κεραηλιδη και  ήταν αφιερωμένη σε δυο ανθρώπους που ξεχωρίζουν με την παρουσία τους στην κοινωνία της Πιερίας
                        Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κο Λάζαρο Τζορμπατζίδη που συνεχίζει την πορεία του σήμερα  ως καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης. Με το έργο του μαθαίνει στα παιδιά μας την Ελληνική μουσική παράδοση και οδηγεί τους μαθητές του με αγάπη και σεβασμό στα όμορφα μονοπάτια της.
            Την αριστούχο  μαθήτρια διδα Δεγρένη Χριστίνα  που με την δύναμη που αντιμετωπίζει τη ζωή ακόμη και στα πιο δύσκολα, μας δείχνει ότι μια  γυναίκα μπορεί να νικήσει τα πάντα. Μεγάλη η συγκίνηση όλων μας όταν μας τραγούδησε και μας αφιέρωσε το τραγούδι που έγραψε η ιδία.
            Το Δ.Σ. του συλλόγου «Α.Π.Σ. ΝΕΦΕΛΕΣ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους με την παρουσία τους τίμησαν και στήριξαν την προσπάθεια του και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ κο Γεράσιμο Ποτουρίδη και τα μέλη του Δ.Σ. για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων.
            Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης οφείλουμε σε όλους τους χορηγούς μας που ακόμα και σε δύσκολους καιρούς με προθυμία μας στήριξαν.