Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Άνευ προηγουμένου συνωμοσία σιωπής - Νέα καταγγελία Χρυσής Αυγής στο ΕΣΡ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε στο ΕΣΡ τους τηλεοπτικούς σταθμούς Μέγκα, ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ για την απαράδεκτή φίμωση και τον αποκλεισμό του Λαϊκού Συνδέσμου

Εκείνοι οι οποίοι εξαπατούν επί δεκαετίες το Λαό μας, ταπεινώνοντάς τον,
εξαθλιώνοντας και ξεπουλώντας τους κόπους και τον ιδρώτα του, ισχυρίζονται πως ζούμε στα πλαίσια ενός δημοκρατικού κράτους. Η θριαμβευτική είσοδος όμως, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο ελληνικό κοινοβούλιο, με τη θερμή συμπαράσταση 500.000 Ελληνίδων κι Ελλήνων και παρά την ακατάσχετη συκοφάντηση από τα αργυρώνητα και υπερχρεωμένα μέσα μαζικής εξαπάτησης, απέδειξε κατά τρόπο κρυστάλλινο και ξεκάθαρο πως η Πατρίδα και ο Λαός μας εξουσιάζονται από Καθεστώς φίμωσης και παραπληροφόρησης.

Στο Καθεστώς τούτο, έχουν άπαντες το δικαίωμα της γνώμης, ελευθερία έκφρασης και φυσικά προβολής από τα μέσα «ενημέρωσης»: οι δούλοι της Μέρκελ και της Τρόικα, εκείνοι που ξεπουλούν την πατρώα γη και το αίμα του Λαού μας, οι υπερασπιστές των λαθροεισβολέων εγκληματιών -ακόμη και οι λαθροεισβολείς!-, οι φίλοι και συμπαραστάτες των τρομοκρατών, οι κρατικοδίαιτοι «επαναστάτες» της μαρξιστικής τρομοκρατίας, οι αρνητές και διαστρεβλωτές των γενοκτονιών και της Ελληνικής Ιστορίας, οι κίναιδοι και κάθε είδους ψυχικά ανώμαλος ψευτοδιανοούμενος. Με απλά λόγια, όλοι εκτός της Χρυσής Αυγής!

Έχουν μάλιστα το θράσος, οι εκμαυλιστές της ελληνικής κοινωνίας, οι απολογητές των μνημονίων, οι αποκρύψαντες τρεις δεκαετίες αδιανόητων πολιτικών και οικονομικών σκανδάλων εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα, τα φερέφωνα της τουρκικής προπαγάνδας των μογγόλικων σειρών, να χαρακτηρίζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ως απειλή για τη δημοκρατία! Ποια δημοκρατία όμως; Την «δημοκρατία» της φίμωσης, της λασπολογίας, της συκοφάντησης δίχως δυνατότητα αντιλόγου. Την «δημοκρατία» του παράνομου αποκλεισμού από τους τηλεοπτικούς δέκτες, της πολιτικής θέλησης μισού εκατομμυρίου Ελλήνων, το οποίο μισό έχει πλέον ξεπεράσει το ένα και σύντομα θα μετρά εκατομμύρια επιπλέον συναγωνιστών στον καλό και δίκαιο Αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Βεβαίως, στα κανάλια της διαπλοκής και των βρώμικων συμφωνιών με την πολιτική εξουσία, χωρούν αναμφιβόλως οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος, οι εκπρόσωποι των κομμάτων της σαπίλας και της υποταγής, οι οποίοι μάλιστα κουνούν απειλητικά το δάχτυλο προς τον Ελληνικό Λαό! Προς απογοήτευση όμως των διεφθαρμένων και των προδοτών, ο Ελληνικός Λαός δεν παίρνει πια από απειλές. Ιδού γιατί γιγαντώνεται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ιδού γιατί τρέμουν οι καθηγητές του ψεύδους και της διαστρέβλωσης!

Ο τηλεοπτικός σταθμός Μέγκα είχε κάθε λόγο να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στο αξίωμα του πρωθυπουργού και του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, το έτος 2009.Είχε επίσης, κάθε συμφέρον να συστρατευθεί με εκείνους τους προδότες οι οποίοι παρέδωσαν την Πατρίδα στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων, του ΔΝΤ και της Τρόικα. Παρομοίως, έχει σήμερα χιλιάδες λόγους να στηρίζει τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ώστε να ξεπουληθεί ο εθνικός μας πλούτος και να εξαθλιώνεται ακόμη περισσότερο ο Λαός μας. Έχει όμως, μυριάδες λόγους για να φιμώσει και να αποκλείσει παράνομα και πέρα από κάθε έννοια δημοκρατίας, τη φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών, τη φωνή εκατομμυρίων Ελλήνων, τη φωνή της Χρυσής Αυγής!

Οι «δημοκράτες» του Μέγκα, καταπατώντας την σχετική νομοθεσία, έφτασαν μέχρι του σημείου να δηλώσουν με κομπασμό και αλαζονεία: «Στο Mega, τον Ενημερωτικό Τομέα του οποίου διευθύνω, κανένας Χρυσαυγίτης δε βρήκε φιλόξενο βήμα σε κανένα δελτίο ή ενημερωτική εκπομπή μετά τις εκλογές. Ούτε μία φορά. Σε αντίθεση με άλλους σταθμούς, που ψαρεύουν τηλεθεατές φιλοξενώντας συχνότατα τον Κασιδιάρη και την παρέα του, εμείς δεν προσκαλέσαμε ποτέ ούτε έναν - σε βάρος της τηλεθέασής μας»! Τούτα είχε δηλώσει ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, με ύφος Τσοχατζόπουλου δεκαετίας 1990. Ας απολαύσει για λίγο ακόμη την ύβρη, σύντομα θα γευτεί και την τιμωρία, όπως εκείνο -το θλιβερό σήμερα- παλαιό, πολιτικό του ίνδαλμα. Και προτού βγει υποκριτικά να παραστήσει τον δεχόμενο απειλές από τους Έλληνες Εθνικιστές, τον διαβεβαιώνουμε: δε θα τιμωρηθεί από τη Χρυσή Αυγή, θα τιμωρηθεί από το Λαό, διότι ο Λαός μας είναι πια η Χρυσή Αυγή! Κι αν το αμφισβητεί, ας ρωτήσει τους δημοσκόπους του σταθμού του, εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα.

Η Χρυσή Αυγή δεν ικετεύει για λίγο χρόνο προβολής από τα καθεστωτικά φερέφωνα: ΑΠΑΙΤΕΙ τον σεβασμό στην Ελευθερία του λόγου και κυρίως, στις Ελληνίδες και στους Έλληνες που ασπάζονται τις θέσεις μας. ΑΠΑΙΤΕΙ όσα ορίζει η νομοθεσία, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο!