Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Λάτιν φορ για Αιγινιακό, στον... αέρα ο Καρλάο!

Κοντά σε συμφωνία με έναν Σκοπιανό διεθνή αριστερό εξτρέμ παραμένει η ομάδα της Πιερίας και πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, μετά το πρώτο κύμα
εντυπωσιακής ενίσχυσης. Επίσης, ο Αιγινιακός είναι σε προχωρημένες επαφές και με έναν Βραζιλιάνο σέντερ φορ, που θα προτιμηθεί από τον έτερο υποψήφιο, που είναι Γκανέζος. Ο λάτιν στράικερ είναι 29 χρονών, έχει θητεία στην Ευρώπη και διακρίνεται για το ύψος και το πλούσιο βιογραφικό του. Σύντομα ενδέχεται να υπάρξουν ανακοινώσεις για τους δυο παίκτες, αλλά και δυο-τρεις κινήσεις ακόμα, που όμως ίσως καθυστερήσουν χρονικά. 

Παράλληλα, παρά την προφορική συμφωνία με τον 22χρονο Βραζιλιάνο στόπερ, Καρλάο, δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ματαιωθεί, λόγω της πληθώρας ξένων (ήδη ήρθαν Φαμπίνιο και Φελίπε και έπονται και άλλοι). Βεβαίως, μετά τις πρώτες αποχωρήσεις (Ζουρούδης, Κρυστάλλης, Ψωμιάδης, Πλατάκης, Μητράκας, Καραντασιάδης, Τσιλιανίδης, Ανδρεάκος, Κιβρακίδης), στο άμεσο μέλλον αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι και άλλοι παίκτες, από δυο ως τέσσερις.

http://www.mikriliga.com