Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Το πρόγραμμα του 42ου Φεστιβάλ Ολύμπου και το λεύκωμα του ΟΡ.ΦΕ.Ο θα παρουσιασθούν στη Λάρισα σο Γαλλικό Ινστιτούτο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2013
Στο πλαίσιο του 42ου Φεστιβάλ Ολύμπου ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας διοργανώνουν, στη Λάρισα, εκδήλωση όπου θα γίνει η παρουσίαση του λευκώματος «40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ» και του προγράμματος των φετινών
εκδηλώσεων.

Το λεύκωμα θα παρουσιάσουν οι Κώστας Τσιάνος - Σκηνοθέτης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεσσαλικού Θεάτρου, Ευαγγελία Ράπτου - Στεργιούλα - Καθηγήτρια Ελληνικής Φιλολογίας και μέλος του Συνδέσμου Γραμμάτων - Τεχνών Θεσσαλίας και Νίκος Πασχαλούδης - Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΟΡ.ΦΕ.Ο.
Το πρόγραμμα των φετινών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του 42ου Φεστιβάλ Ολύμπου θα παρουσιάσουν οι Γρηγόρης Παπαχρήστος - Πρόεδρος Δ.Σ. του ΟΡ.ΦΕ.Ο και Κώστας Μυστακίδης - Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ Ολύμπου.
Σχετικά με την εκδήλωση αυτή που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013, στις 8 μμ., στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, στην οδό Κούμα 28, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΟΡ.ΦΕ.Ο Νίκος Πασχαλούδης, δήλωσε: «Η έκδοση του λευκώματος «4Ο ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ», μας δίνει τη δυνατότητα να γιορτάσουμε αυτό το γεγονός, με ανθρώπους που ήταν συνεχώς παρόντες όλα αυτά τα χρόνια στη λαμπερή καλλιτεχνική πορεία του Φεστιβάλ. Οι πολίτες της Θεσσαλίας συγκροτούν μία από πολυπρόσωπες ομάδες θεατών που παρακολουθούν τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. 

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΟΡ.ΦΕ.Ο Νίκος Πασχαλούδης
Επίσης, τα Μ.Μ.Ε της Λάρισας, αλλά και των άλλων περιοχών της Θεσσαλίας,  έστρεφαν τα φώτα της δημοσιότητας στο Φεστιβάλ Ολύμπου και οι  καλλιτεχνικοί οργανισμοί της Θεσσαλίας εμπλούτισαν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ. Αξεπέραστες και αξέχαστες ήταν οι παραστάσεις του «ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ»,  υπό την καθοδήγηση του εξαίρετου σκηνοθέτη Κώστα Τσιάνου. Όμορφες μελωδικές βραδιές χάρισε το Λαρισινό μουσικό σύνολο DREAM NIGHT. Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να παρουσιάσουμε το λεύκωμα και το φετινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα του 42ου Φεστιβάλ Ολύμπου στους πολίτες της Θεσσαλίας, στη φιλόξενη αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας».