Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

«Βόμβα» με τη σημαία του Πιερικού Γιαζιτζόγλου, έριξε ο Αιγινιακός!

Μετά από ένα διάλειμμα λίγων ημερών, ο Αιγινιακός έκανε νέο «μπαμ» στο μεταγραφικό παζάρι, βάζοντας στη μηχανή του τον Γιώτη Γιαζιτζόγλου, τη «σημαία» ουσιαστικά του γείτονα Πιερικού. Ο
29χρονος αριστερός μπακ, που μπορεί να παίξει και χαφ, προέρχεται από γεμάτες χρονιές στη Football League και θεωρείται εξαιρετική επιλογή για τους νεοφώτιστους.

Ο Γιαζιτζόγλου την τελευταία οκταετία (όλη την επαγγελματική καριέρα του δηλαδή) αγωνίστηκε στον Πιερικό, στον οποίο φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ παραμένει βεβαίως εντός των ορίων του νομού, για μια ομάδα στην οποία βρίσκει πολλούς γνώριμους (όπως οι Τόλιος, Δήμου, Φαμπίνιο). Ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου έδωσε χωρίς δυσκολία τα χέρια με το χρηματοδότη της ομάδας του Αιγινίου, Γιάννη Νιώπα και σύντομα θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες εξελίξεις για τους κυανόλευκους, αφού πιθανότατα θα αποκτηθούν ένας Βραζιλιάνος σέντερ φορ και ένας Σκοπιανός διεθνής αριστερός εξτρέμ.

Τέλος, ήδη έγινε το πρώτο βήμα για την αλλαγή στην επωνυμία της ομάδας και τη μετατροπή σε ΠΑΕ, αφού εξασφαλίστηκε η σχετική άδεια από την ΕΠΟ.

http://www.mikriliga.com