Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Περιζήτητα τα ταλέντα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.Σκάουτερ ομάδων απο όλη την Ελλάδα που είναι στο παιγνίδι αναζήτησης ταλέντων,έχουν χτυπήσει την πόρτα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου για πολλούς ποδοσφαιριστές του.

  Περιζήτητα τα ταλέντα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου. Σκάουτερ ομάδων από όλη την Ελλάδα που είναι στο παιγνίδι αναζήτησης ταλέντων,έχουν χτυπήσει την πόρτα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου για πολλούς ποδοσφαιριστές του.Οι άνθρωποι της ομάδος με συντονισμένες ενέργειες προσπαθούν να βοηθήσουν τα παιδιά.


Συγκεκριμένα:... 

1.τα δύο παιδιά της ομάδας που  που αποτέλεσαν τη βάση της ομάδος ΠΑΙΔΩΝ που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ, Νίκος Μελικιάν και Κω/νος Χατζηδίμπας.
Ο τερματοφύλακας Νίκος Μελικιάν βρέθηκε για δεύτερη φορά στου Ρέντη για τον Ολυμπιακό και τα μηνύματα είναι ευχάριστα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.
Ο Κώστας Χατζηδίμπας είναι αντικείμενο έντονου ενδιαφέροντος τεσσάρων ομάδων της Α Εθνικής, σε ποιά θα καταλήξει θα αποφασιστεί στον κατάλληλο χρεονο και σύμφωνα και με την επιθυμία του ποδοσφαιριστή.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiH8JVt02lBIQHKS8kmvyinvv5KGb5neNmyRydHi7JMNs9OFHsqKz-R_6Ddo-7Z8TcZTajlz6rBmrXltsTr2R5q0q5OWwM360T6_TTJ7uOTMHklAWp54nJnsVFvGmvjimOw-keRHj2wBZXI/s640/%CE%A0%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3+%CE%9C%CE%91%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3.jpg 

2.Ο Γιώργος Μαυρόπουλος μετά απο επίσημη πρόσκληση του τεχνικού διευθυντή του Ατρομήτου κ Αποστόλου, βρέθηκε την Πέμπτη 17 και Παρασκευή 18 Μαίου στο Περιστέρι και δοκιμάστηκε απο τους ανθρώπους του Ατρομήτου Αθηνών.Οι θετικές εντυπώσεις ομως που άφησε οδήγησε στους ανθρώπους του Ατρομήτου να ζητήσουν την παραμονή του και το Σάββατο 19 Μαίου όπου συμμετείχε σε αγώνα της Κ20 του Ατρομήτου με αντίπαλο την επαγγελματική ομάδα του Θρασύβουλου στη Φυλή.Θετικές οι εντυπώσεις και οι εξελίξεις μπροστά.
 
3. Απο την ίδια ομάδα κλήθηκαν να δοκιμαστούν και δύο μικροί γεννηθέντες του 2001, ο Λευτέρης Μυστακίδης και ο Στέφανος Κατσάρας. Ο Λευτέρης Μυστακίδης πήγε στο Περιστέρι, Ο Κατσάρας, λόγω ίωσης δέν κατέστη δυνατόν να πάει και θα μεταβεί σε άλλη ημερομηνία.
4.Ο Μιχάλης Γκανάβας, δοκιμάστηκε στον Ολυμπιακό, αλλά το σκάουτιγκ του Ατρόμητου δέν έμεινε αδιαφορο και κάλεσε αυτόν και τονΠαναγιωτίδη Σάββα,  και πιθανόν τον Μάριο Χατζηκων/νουγια δοκιμαστικά την Παρασκευή 24 Μαίου 2013 στο Περιστέρι, 5. Επίσης να πούμε ότι στην Φράιμπουργκ δοκιμάστηκε πρίν ενάμισι μήνα ο Δημήτρης Τζίνοβιτς- Κατά τα λοιπά και άλλα παιδιά της ομάδος παρακολουθούνται συνεχώς απο σκάουτερ και ίσως υπάρχουν εξελίξεις,βέβαια υπάρχει και η επόμενη σεζόν που θα συνεχίζονται οι δοκιμές παιδιών απο μεγάλες ομάδες..