Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Την Κυριακή 26 Μαΐου στις 10:00 το πρωί σας προσκαλούμε στο Παρατηρητήριο Νέας Αγαθούπολης, στην Πιερία, για να γιορτάσουμε τη "Γιορτή της Άνοιξης".

  Την Κυριακή 26 Μαΐου στις 10:00 το πρωί σας προσκαλούμε στο Παρατηρητήριο Νέας Αγαθούπολης, στην Πιερία, για να γιορτάσουμε τη "Γιορτή της Άνοιξης". Θα δούμε πως λειτουργεί ο ηλιακός φούρνος, θα δοκιμάσουμε τοπικά βιολογικά κρασιά και τσάι από τον Όλυμπο, θα συμμετέχουμε σε εργαστήρια όπως παρασκευής οικολογικών απορρυπαντικών και θα γνωρίσουμε πολλά άλλα προϊόντα βιοκαλλιεργητών και οικοτεχνών από την Πιερία, αλλά και από άλλες περιοχές της Μακεδονίας.

 
Φυσικά θα παρατηρήσουμε τα πουλιά στον εξαιρετικό υγρότοπο της ΝέαςΑγαθούπολης, βόλτες στον ποδηλατόδρομο με τα ποδήλατα που διαθέτει ο Φορέας Διαχείρισης, ενώ θα οργανωθούν περιβαλλοντικά παιχνίδια για τα παιδιά.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα και την οικολογική ομάδα της Πιερίας Μητέρα Γη, ενώ συμμετέχουν το ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου και οι «Φίλοι του Περιβάλλοντος – Πιερία 2008».
Για περισσότερες πληροφορίες www.axiosdelta.gr, 2310 794811.