Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Αυτοί είναι οι Έλληνες! Τραυματισμένοι, κουρασμένοι και από την Πολιτεία ξεχασμένοι τίμησαν την γαλανόλευκη – Σαν λιοντάρια πάλευαν για την Ελλάδα

Μας το έστειλε το pinakio.blogspot.gr..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ
Τα κορίτσια της Εορδαϊκής με το δάσκαλο τους Χρήστο Χρηστίδη

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου
Τι και αν έπαιζαν τραυματισμένες, τι και αν είχαν κουραστεί από τους συνεχείς αγώνες (σε πανελλήνιο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο), εκείνες απέδειξαν πως με το εθνόσημο στο στήθος από απλά καθημερινά κορίτσια μεταμορφώνονται σε θηλυκούς  λέοντες.
Ο λόγος για τα κορίτσια της Εορδαϊκής Δύναμης που βρέθηκαν στο Βέλγιο στο πλαίσιο διεθνούς meeiting Belgium Open 2013 για το taekwondo. Ο απολογισμός ήταν ένα χάλκινο μετάλλιο και πολύ καλές εμφανίσεις που στέλνουν μηνύματα ελπίδας για το μέλλον.


Γραμματική (Τούλα) Χριστίδου
Η Γραμματική Χριστίδου ποζάρει στο βάθρο των μεταλλίων - Έπεσε στον ημιτελικό με το φαβόρι και όμως έχασε για έναν πόντο...Πολλά Μπράβο - Αξιέπαινη προσπάθεια
Έφυγε από το Βέλγιο έχοντας στις αποσκευές της ένα χάλκινο μετάλλιο στα -73 κιλά.
Αξίζει να σημειωθεί πως πάλεψε με τα μεγαθήρια του αθλήματος καθώς στον πρώτο αγώνα συνάντησε την τριταθλήτρια Ευρώπης την οποία και «πέταξε» έξω νικώντας την με 4-2. 
Στο δεύτερο αγώνα (που ήταν ο ημιτελικός )ήταν άτυχη γιατί έχασε για έναν μόλις πόντο από την αθλήτρια που εκπροσωπούσε την Πολωνία.  


Η υπόλοιπη ομάδα


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ